Asus Laptop Menteşe Sorunu ( Yardımcı Olun Şu Sorunu Çözelim )
-
http://www.tahribat.com/Forum-Asus-Laptop-Mentese-Kirigi-Nerede-En-Uygun-Yaptirilir-123237/
Bu konuda bahsetmiştim. Asus menteşe gidik .
http://img227.imageshack.us/gal.php?g=05112010008.jpg --> resimler burada bakıp bi fiyat verilebilir mi? Olmadı buluşup elden de gösterebilirim...
-
hacı modeli ne bunun?
ha buradan
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
hacı modeli ne bunun?
ha buradan
-----------------------------model : f3s
hocam direk alıp yapacak adam arıyorum ? 100 tl ye kadar çıkarım ??
-
hangi ildesin
güneydoğudaysan yardımcı olayım :)
kargoyla gönderip alırım diyorsan yine yardımcı olayım :)
olmadı swordfish e ulaş. o yapsın.
-
nasıl böyle oldu hoca
-
Hacı kasası komple değişicek. Ortalama fiyat olarak sanırım 100 TL'yi geçmez.
Avrupa Yakasında olsaydın sana bir yer söylerdim oraya giderdin.. İST/Avcılar 'da Dicom Laptop var. -
hacı ekranın en ufak bir harekette kapanması menteşeden kaynaklı değil bilgin olsun...
-
hocam asusun f3 serisinde bu sorun mevcut. kasayı değiştirsende bir süre sonra aynı naneyi yapıyor. eski çalıştığım yerde kasayı değiştirmek yerine, oraya metal destekle kasayı sağlamlıyorduk daha sağlam oluyordu. orjinalindende farkı yok yani. ama maliyeti azcık daha artıyo. kırığa göre 200 e kadar çıkabiliyor.
-
maximum 150 +3 ay garanti +kesin olarak eskisindn daha saglam getir yapiyim demiştim kac kere diecm ek olarak menteşe nin cifti 80 milyondan biz alıoz o kadar onla ugrascz bide senden 20 tl işçilik mi alıcaz para kazanmak bu kadar basit mi en az 3 saat hadi abarttım 2 saat i net var ya sonrada 100 lirayi geçmeyeck mi diosun abartma 100 ü veren 50 i de verir. selametle.
-
the_behulder bunu yazdı:
maximum 150 +3 ay garanti +kesin olarak eskisindn daha saglam getir yapiyim demiştim kac kere diecm ek olarak menteşe nin cifti 80 milyondan biz alıoz o kadar onla ugrascz bide senden 20 tl işçilik mi alıcaz para kazanmak bu kadar basit mi en az 3 saat hadi abarttım 2 saat i net var ya sonrada 100 lirayi geçmeyeck mi diosun abartma 100 ü veren 50 i de verir. selametle.
-----------------------------Hocam oradaki menteşenin demiri yeniden oynamıyor . onuda belirteyim. yani yaptığında eski haline gelecek mi ? sol taraftaki gibi saorunsuz görünecek mi?
-
CnqZ bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------Hocam oradaki menteşenin demiri yeniden oynamıyor . onuda belirteyim. yani yaptığında eski haline gelecek mi ? sol taraftaki gibi saorunsuz görünecek mi?
-----------------------------the_behulder ı kızdırmıssın aga bence yaptır. rahat ol yanı bence ondan daha ıyı fıyat verebılcek bırı nadirdir. bu işin üstadı :d