folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus Laptop Menteşe Sorunu ( Yardımcı Olun Şu Sorunu Çözelim )

Asus Laptop Menteşe Sorunu ( Yardımcı Olun Şu Sorunu Çözelim )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Asus-Laptop-Mentese-Kirigi-Nerede-En-Uygun-Yaptirilir-123237/

Bu konuda bahsetmiştim. Asus menteşe gidik .

http://img227.imageshack.us/gal.php?g=05112010008.jpg --> resimler burada bakıp bi fiyat verilebilir mi? Olmadı buluşup elden de gösterebilirim...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı modeli ne bunun?

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=asus+laptop+hinge&_sacat=See-All-Categories

ha buradan

model : f3s

hocam direk alıp yapacak adam arıyorum ? 100 tl ye kadar çıkarım ??

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hangi ildesin

güneydoğudaysan yardımcı olayım :)

kargoyla gönderip alırım diyorsan yine yardımcı olayım :)

olmadı swordfish e ulaş. o yapsın.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nasıl böyle oldu hoca

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Hacı kasası komple değişicek. Ortalama fiyat olarak sanırım 100 TL'yi geçmez.

Avrupa Yakasında olsaydın sana bir yer söylerdim oraya giderdin.. İST/Avcılar 'da Dicom Laptop var.

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı ekranın en ufak bir harekette kapanması menteşeden kaynaklı değil bilgin olsun...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam asusun f3 serisinde bu sorun mevcut. kasayı değiştirsende bir süre sonra aynı naneyi yapıyor. eski çalıştığım yerde kasayı değiştirmek yerine, oraya metal destekle kasayı sağlamlıyorduk daha sağlam oluyordu. orjinalindende farkı yok yani. ama maliyeti azcık daha artıyo. kırığa göre 200 e kadar çıkabiliyor.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

maximum 150 +3 ay garanti +kesin olarak eskisindn daha saglam getir yapiyim demiştim kac kere diecm ek olarak menteşe nin cifti 80 milyondan biz alıoz o kadar onla ugrascz bide senden 20 tl işçilik mi alıcaz para kazanmak bu kadar basit mi en az 3 saat hadi abarttım 2 saat i net var ya sonrada 100 lirayi geçmeyeck mi diosun abartma 100 ü veren 50 i de verir. selametle.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

maximum 150 +3 ay garanti +kesin olarak eskisindn daha saglam getir yapiyim demiştim kac kere diecm ek olarak menteşe nin cifti 80 milyondan biz alıoz o kadar onla ugrascz bide senden 20 tl işçilik mi alıcaz para kazanmak bu kadar basit mi en az 3 saat hadi abarttım 2 saat i net var ya sonrada 100 lirayi geçmeyeck mi diosun abartma 100 ü veren 50 i de verir. selametle.

Hocam oradaki menteşenin demiri yeniden oynamıyor . onuda belirteyim. yani yaptığında eski haline gelecek mi ? sol taraftaki gibi saorunsuz görünecek mi?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

CnqZ bunu yazdı:

the_behulder bunu yazdı:

Hocam oradaki menteşenin demiri yeniden oynamıyor . onuda belirteyim. yani yaptığında eski haline gelecek mi ? sol taraftaki gibi saorunsuz görünecek mi?

the_behulder ı kızdırmıssın aga bence yaptır. rahat ol yanı bence ondan daha ıyı fıyat verebılcek bırı nadirdir. bu işin üstadı :d 

...
Toplam Hit: 2322 Toplam Mesaj: 11