Asus M6 Serisi Laptop A Win Xp Kurma Sorunu
-
asus m6 laptop um var
windows u bir türlü kurmuor 3 adet cd si var 2 si geri yukleme için onu kurar ken hdd yeterli alan yoq dior normal xp cd sini takınca win kuruluymuş gibi açılıor ekran gelince ms dos penceresi verior ve geri yukleme cd lerinden kurulum yapın dior
oem bir win xp cd si ile komple hddleri formatladım fakat problem kalkmadı servis e gönderdim onlar da yapamadı fikri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim
hepinizin mirac kandili mübarek olsun ve tüm müslamanlara hayırlı olmasını dilerim -
hoja valla i,lk defa böle bi sorun duyuyom servis yapamadıysa ne diyelim garantisi yokmu gönder yapamıyorlarsa degiştirirler..
-
istanbula yollamadım burda baktılar onlarında birşe den anladıkları yoq
Hdd de ghost lu bi alanı var orası silinince veya hasar görünce kurulum yapılamıormuş ondan olsa gerek eğer mecbur ist e yollanıcak
oem cd den de kurulum yapmıor yarıda hata verior bilmem ne dll dosası yuklenemedi atla diosun diğer dosyayı da alamıor ??? sıyırıcam -
salla diğer cd leri, git iki tane korsan cd bul, biri win98 diğeri win xp
98 ile açılış yap, fdiski çalıştır ve tüm bölümleri sil ve sonra tekrar oluştur.. (xp cd sinden de yapılırı gerçi ama) sonra xpyi kurup formatlarsın... Bak nasıl kuruluyor o zaman
Toplam Hit: 1320 Toplam Mesaj: 4