folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Asus M6 Serisi Laptop A Win Xp Kurma Sorunu

Asus M6 Serisi Laptop A Win Xp Kurma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onuralp
    onuralp's avatar
    Erkek
    asus m6 laptop um var
    windows u bir türlü kurmuor 3 adet cd si var 2 si geri yukleme için onu kurar ken hdd yeterli alan yoq dior normal xp cd sini takınca win kuruluymuş gibi açılıor ekran gelince ms dos penceresi verior ve geri yukleme cd lerinden kurulum yapın dior

oem bir win xp cd si ile komple hddleri formatladım fakat problem kalkmadı servis e gönderdim onlar da yapamadı fikri olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

hepinizin mirac kandili mübarek olsun ve tüm müslamanlara hayırlı olmasını dilerim

imzama resim koyabilseydim iyiydi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja valla i,lk defa böle bi sorun duyuyom servis yapamadıysa ne diyelim garantisi yokmu gönder yapamıyorlarsa degiştirirler..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onuralp
    onuralp's avatar
    Erkek
    istanbula yollamadım burda baktılar onlarında birşe den anladıkları yoq
    Hdd de ghost lu bi alanı var orası silinince veya hasar görünce kurulum yapılamıormuş ondan olsa gerek eğer mecbur ist e yollanıcak

oem cd den de kurulum yapmıor yarıda hata verior bilmem ne dll dosası yuklenemedi atla diosun diğer dosyayı da alamıor ??? sıyırıcam

imzama resim koyabilseydim iyiydi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    salla diğer cd leri, git iki tane korsan cd bul, biri win98 diğeri win xp
    98 ile açılış yap, fdiski çalıştır ve tüm bölümleri sil ve sonra tekrar oluştur.. (xp cd sinden de yapılırı gerçi ama) sonra xpyi kurup formatlarsın... Bak nasıl kuruluyor o zaman

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 1320 Toplam Mesaj: 4