Asus Mavi Ekran Ve Servis Sorunu
-
yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım laptobumda mavi ekran hatası almaktayım. Bundan önce menteşe kırılmasından 2 kez hard disk yanmasındanda 1 kez onarıma gitti bilgisayarım. fazla ısınma klavye ve touch pad problemleride cabası. 1 hafta önce 4. kez mavi ekran hatası nedeniyle gönderdim. 1 yıl içerisinde 4 kez onarıma giden bilgisayar değişime gidebiliyomuş. Bende artık bilgisayarın sorunlarından sıkıldığımı ve değişim istediğimi belirttim. Bana gönderdikleri cevap mailinde bilgisayarımın uzun süre test edildiğini ve mavi ekran hatasıyla karşılaşılmadığını bilgisayarımın sağlam olduğunu değişim şartlarını taşımadığını söylediler. Bu gün öğlen saatlerinde bilgisayarım geldi. Açtım ve 2-3 saatlik bi kullanım sonucunda yine mavi ekran hatası aldım. Şimdi ne yapmalıyım. Hatanın resimlerini çektim. Resimlerle beraber tekrar servisemi göndereyim. Yoksa tüketici hakları mahkemesinemi gideyim. Bi akıl verin bana :)
Teşekkür ederim.
çektiğim fotolardan birisi bu daha belirgin fotolarda çektim
http://imageshack.us/photo/my-images/338/fotoraf0267j.jpg/ -
resimleriyle birlikte geri gönder hocam çözmezlerse tüketici haklarına gideceğini de belirt.