folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Asus Netbook İnternet Kesilmesi

Asus Netbook İnternet Kesilmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Asus netbookum var, airties modem kullanıyoruz, netbookun 15-20 dakikada bir bağlantısı kesiliyor, bağlantı var gösterdiği halde internete girmiyor, bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca ancak giriyor. İnterneti 3 kişi kullanıyoruz diğer kişilerde böyle bir sorun olmuyor, ne yapmak gerekli?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

dhcp yi kapatıp ip yi manuel verebilirsin makinelere.
    kullandıgın özel dns ler varsa onları defaulta al veya başka dns lerle değiştir. 
    firewall falan varsa kapayıp öyle dene  

burdan böyle tahmin yapmak zor :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

hocam o benimde başıma geldi benimki masaüstü olmasına ragmen sürekli gidip geliyordu airtires modem var bendede modemi resetledim format attım hiçbir program yuklemeden sorunsuz calısıyordu programlarımı yukleyınce gene aynı oluyordu .

daha snra hdd yi formatladım komple temiz bir format atıp kurtuldum sorundan . hdd formatlama gibi bir imkanın yoksa nasıl cozulucegini ve neden kaynaklandıgını bende bulamadım hocam :S

Geçmiş olsn kolay gelsin 

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

airties rt 210 mu modem aynısı bndede vardı modemi değiştirdim sorun çözüldü 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 969 Toplam Mesaj: 4