Asus Notebook Alıcam Bu Model Hakkında Düşünceleriniz.
-
bu özelliklerde hatta bu notebooku almayı planlıyom ne dersiniz iyimidir kötümüdür. yada bu fiyata ne önerirsiniz. fikrimi deiştirmezsem bi kaç güne kadar özdilekten 1.590 ytl ye alacam sizce napıyım :)
Özellikler **** YENİ ******
• Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz
• 15.4'' Parlak Ekran + Webcam 1.3Mp
• 1024Mb ATi x3470 Harici
• 250GB (5.400 rpm) S-ATA
• 2048MB DDR2 Bellek
• DVD- RW Windows Vista Premium
• Wireles - Bluetooth iletişim
StoktaModel Adı F5SL200DV İşletim Sistemi Windows Vista® Home Premium İşlemci Intel® Core™2 Duo, T5750, 2.0 GHz, 667 MHz, 2MB L2 Cache. Ram 2 GB DDR2 667 MHz RAM, Maximum 4GB Ekran 15.4" WXGA, 1280x800 Asus Splendid Video Intelligent Technology Parlak Ekran Ekran Kartı 1024MB ATI Mobility™ Radeon® HD 3470 VGA (256MB Harici Bellek)
Hard disk 250GB, 5400rpm Optik sürücü Dual DVD-RW writer 8xSuper Multi Kart okuyucu 8-in-1 Kart okuyucu: SD,MMC,MS,MS-Pro,xD,MS-Duo,MS-Pro Duo Web kamera 1.3 Mega Pixel web camera Fax/Modem V.92 MDC Fax/Modem LAN Gigabit ethernet Kablosuz internet 802.11a/b/g Bluetooth Bluetooth™ V2.0+EDR Giriş / Çıkış 1 x Microphone-in jack 1 x Headphone-out jack (S/PDIF) 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin (harici monitör çıkışı için) 4 x USB 2.0 ports 1 x RJ11 Modem jack for phone line 1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert 1 x DVI Port Ses Azalia compliant audio chip, with 3D effect & full duplex Stereo speakers Klavye 19mm tam boyut, 88 tuşlu windows klavye Pil 6 cells: 4400 mAh, 49 Adaptör Output: 19 V DC, 4.74 A, 90W Input: 100 - 240 V AC, 50/60 Hz universal Boyut ve ağırlık 36 x 26 x 2.7~3.5 cm (W x D x H) 2.6 kg, (with 6 cell battery) Güvenlik BIOS Booting / HDD User Password Protection and security lock Kensington kilit girişi Hediyeler Optik fare Taşıma çantası Multimedia Software ASUSDVD V7.0 ( *For Basic & Business only) Virus & Tool Software Norton™ Internet Security 2007 Adobe Acrobat Reader 7.0 NERO 7 Essentials ASUS Utility Asus Win flash for BIOS and Driver live Update ASUS Net 4 switch ,Asus Power4Gear eXtreme Asus Live Update ,Asus Multi-Frame Power 4 Phone Instant Fun PLUS ,ASUS Life Frame 3 ASUS Wireless Console Garanti 2 yıl uluslar arası garanti -
asus pahalıdır yaw bu etse 1200 ylt falan eder ii makıne ama daha ii ozellıkler de baska marka bakmanıda tavsıye ederım ben mesela casper aldım su ana kadar allaha sukur bı sorun yasamadım senınde arastırmanı baska markalara bakmanı tavsıye ederım.
-
ya bu laptop konfigrasyonlarını hariçten toplatsak daha ucuza gelmezmi ?
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
asus pahalıdır yaw bu etse 1200 ylt falan eder ii makıne ama daha ii ozellıkler de baska marka bakmanıda tavsıye ederım ben mesela casper aldım su ana kadar allaha sukur bı sorun yasamadım senınde arastırmanı baska markalara bakmanı tavsıye ederım.
-----------------------------
hangi marka önerirsin. -
lenovo al sddetle tavsiye edıyorum cunkı ıbm in aletlerı
-
beyler aldım valla bile makineyi maşşallah :) canavar gibi.
-
hadi hayırlı olsun
çatlayan kasadan mı aldın yoksa menteşesi çıkandan mı :D ?
-
tüh yaa
asusf2sg mi
asus f3sg 2 milyara aldım amk kazıklandım heralde
bide iyi idare ediyoda çok boktan ya cs de bile bluescreen veriyo kodumun aleti ... almasaydın...f2sg 240 dv diyosan..
edit : hmm sanırım deil o , bende 256 ekran kartı var. 1 gb ekran kartı he ? 1200 lira he? nerden nası buldum 2. el mi :S
-
ekran kartı seni yanıltmasın.1 gb a çıkabilmek için 2 gb ram inden yiyecek.işletim sistemininde vista oldugunu biliyoruz , pc nin performansını sen düşün.
İşlemci Markası : Intel İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Premium Sistem Belleği : 3 GB DDR2 667Mhz Ekran Kartı : ATI HD 3470 512MB Paylaşımsız Ekran Boyutu : 15.4'' Optik Sürücü : 8X Super Multi DVD Writer Klavye : TR/Q Ağırlık : 2.6 Kg Garanti Süresi : 2 Yıl Ekran Tipi : Color Shine Ultra Parlak Kablosuz İletişim : Var Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB SATA İşlemci Tipi : Core 2 Duo T5800 İşlemci Hızı : 2.0 GHz Ekran Çözünürlüğü : 1280x800 WXGA Bluetooth Özelliği : Var HEDİYE : ÇANTA VE OPTİK MOUSE HEDİYELİ Fax Modem : Var Ethernet : 10/100/1000 Kart Okuyucu : Var Kamera : Var Batarya : 6 Hücreli Li-ion
http://www.teknolojix.com/detail.aspx?typeid=7365&Urun=ASUS%20F5SR%20200DV%20C2D%202.0%20GHZ%20NOTEBOOK
Benim çalıştıgım Firma Haci TBT indirimide Yaptırırım : ) ama dediğim gibi arada pek fiyat farkı yok . Ekran Kartıda Çok Önemli.512 paylaşımsız 1 gb turbodan kat kat iyidir. -
casper falan boş işler bunlar; Ibm lenovo yada asus al hoca arkana bakma.