folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus Onbord Ekran Kartı Bios Ayarları...

Asus Onbord Ekran Kartı Bios Ayarları...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Müritler bir tane ikinci el ekran karı aldım msi nx7900gt***** Benim board asus m4a88tdv-evo usb3 Önce biostaki ayarlarda kafam karıştı

Primary video controller sekmesinde

bios internal garphics diye bir yer var

secenek olarak GFX0-GPP-IGFX-PCI

secenek olarak GPP-GFX0-IGFX-PCI

secenek olarak PCI-GFX0-GPP-IGFX

secenek olarak IGFX-GFX0-GPP-PCI

Gibi secenekler var.. bunlar ne anlama geliyor

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ana kartında vga varsa o/b onun ayarları olabilir. çok lüzumlu şeyler değil tak çalışır o vga

amacın overclock falansa, o vga dan pek bi performans alamazsın. daha extreme vga lar denemelisin.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Yok OC falan değil sadece harici bir kart olsun o da Nvidia olsun diye şeyettim

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 3