folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder ASUS P4S800D Sata Tanıtma Sorunu Bi El Atın Kanser Etti Beni :(

ASUS P4S800D Sata Tanıtma Sorunu Bi El Atın Kanser Etti Beni :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 3 gün önce sh-s203n dvd writer aldım.Eskiden IDE destekli lg kullanıyodum o sorunsuz çalışıyodu bunu aldım sata destekli bu 3 gündür sabahtan akşama kadar uğraşıyorum bi türlü tanıtamadım aksilikki windowsta çökmüş durumda elim kolum tutuklu kaldı nasıl yapabilirim bu şeyi KANSER ETTİ beni Allah rızası için biri yardım etsin ya acaba disketten raid falan tanıtmammı lazım yoksa herhagi bi cdyle bişey tanıtmammı lazım anlamadım gitti

Bilgisayar Özellikleri

512 MB RAM
    Asus P4S800D AnaKart
    Samsung Sh-1203N IDE HardDisk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    kablolarını taktığın zaman çalışması lazım ben müşterilerimninkini taktığım zaman sata direk çalışır sorun yaşamadım hiç

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    Game_Over bunu yazdı:
    -----------------------------
    kablolarını taktığın zaman çalışması lazım ben müşterilerimninkini taktığım zaman sata direk çalışır sorun yaşamadım hiç
    kardeş daha önce IDE idi şimdi SATA yaptım ama biosta gözükmüyor anakartı gigabyte olan bi bilgisayarda denedim çalıştı acaba neden olabilir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    aldığın yere bi sor istersen hoca önümde olsa yaparızda bişeyler burdan pek anlayamadım

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    Game_Over bunu yazdı:
    aldığın yere bi sor istersen hoca önümde olsa yaparızda bişeyler burdan pek anlayamadım
    kardeş teknosadan aldım orda teknik servis yok götürsem 15 güne zor apıp verirler bana o yüzden hallatmem lazım ama dediğim gibi başka bi bilgisayarda denedim oldu raid ekranına geldimi görüyor ama biosta yok :(:(
Toplam Hit: 1261 Toplam Mesaj: 5