Asus Rog 2 Boot Sorunu
-
asus rog 2 boot sorunu var telefon hiçbir şekilde başlamıyor asus logosunda kalıyor sıfırlama ekranına giremiyorum bunun çözümünü bilen varmı ses açma kısma felan hepsini denedim netten şimdi amacım rom yükleyerek açabilirmiyim açılmayan telefonu asus için nasıl oluryor bu işlem bilmiyorum
bilen varsa yardımcı olursa sevinirim nette pek bulamadım bişey ama nedense o sıfırlama menüsu açılmıyor
-
Telefon durduk yere mi böyle oldu? Magisk falan mı yükledin?
-
mkyb bunu yazdı
Telefon durduk yere mi böyle oldu? Magisk falan mı yükledin?
kutudan böyle çıktı boot döngüsüne girdi büyük ihtimal yazılımcı arkadaş yanlış bişeyler yaptı
-
Cihaza imei atılmış kaçak cihazsa Magisk yüklüyorlar root için. Magisk'in ayarlarından otomatik güncelleme elle kapatılmazsa kendi kendine güncelliyor ve buna neden oluyor.
Jelatinli sıfır cihaz ise anakartı sorunlu defolu cihaz denk gelmiş. Fabrika hatası.
-
mkyb bunu yazdı
Cihaza imei atılmış kaçak cihazsa Magisk yüklüyorlar root için. Magisk'in ayarlarından otomatik güncelleme elle kapatılmazsa kendi kendine güncelliyor ve buna neden oluyor.
Jelatinli sıfır cihaz ise anakartı sorunlu defolu cihaz denk gelmiş. Fabrika hatası.
hocam bu dedigin durumun çözümü nedir peki deneyim göndereceğim cihazı zaten ben