Asus Rog 2 Boot Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

asus rog 2 boot sorunu var telefon hiçbir şekilde başlamıyor asus logosunda kalıyor sıfırlama ekranına giremiyorum bunun çözümünü bilen varmı ses açma kısma felan hepsini denedim netten şimdi amacım rom yükleyerek açabilirmiyim açılmayan telefonu asus için nasıl oluryor bu işlem bilmiyorum

bilen varsa yardımcı olursa sevinirim nette pek bulamadım bişey ama nedense o sıfırlama menüsu açılmıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon durduk yere mi böyle oldu?  Magisk falan mı yükledin? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Telefon durduk yere mi böyle oldu?  Magisk falan mı yükledin? 

kutudan böyle çıktı boot döngüsüne girdi büyük ihtimal yazılımcı arkadaş yanlış bişeyler yaptı 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Cihaza imei atılmış kaçak cihazsa Magisk yüklüyorlar root için. Magisk'in ayarlarından otomatik güncelleme elle kapatılmazsa kendi kendine güncelliyor ve buna neden oluyor.

Jelatinli sıfır cihaz ise anakartı sorunlu defolu cihaz denk gelmiş. Fabrika hatası. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Cihaza imei atılmış kaçak cihazsa Magisk yüklüyorlar root için. Magisk'in ayarlarından otomatik güncelleme elle kapatılmazsa kendi kendine güncelliyor ve buna neden oluyor.

Jelatinli sıfır cihaz ise anakartı sorunlu defolu cihaz denk gelmiş. Fabrika hatası. 

hocam bu dedigin durumun çözümü nedir peki deneyim göndereceğim cihazı zaten ben

Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 5
asus rog boot sorunu