Asus Rog Phone 5 - 5 Sene Sonrasının Telefonu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Asus piyasaya reklam yapabilmek için şuanda ellerinde olan tüm teknolojiyi telefona koymuş. 18 GB ramin başka açıklaması olamaz. :) Bu donanımın hakkını vererek kullanabileceğimiz günlere gelene kadar Asus desteği keser bile bu telefona.

    Ekranında çentik saçmalığı olmaması hoşuma gitti. Kasanın yanlarındaki tetik tuşu denen dokunmatik tuşlar PUBG tarzı oyunlarda çok işe yarıyor.

    Bir düz var birde Ultimate modeli. Ultimate daha üstün.

    Snapdragon 888 işlemci 

    18 GB ram

    1 TB depolama ve hafıza kartı desteği

    6000 mah batarya

    144 herzt 6.7 inç Amoled ekran

    https://www.youtube.com/watch?v=Hy6JN0bhC5Y

    mkyb tarafından 10/Mar/21 14:49 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maniacrelax
    maniacrelax's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2020
    Erkek

    samsungcu olmasaydım alırdım asus

    bi dönem zenfone 5 kullandım güzel telefondu

     


    Bir Gün Ölmek İçin Hergün Yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    telefon güzel de videonun önizleme resmi ne kadar kanser bişey ya. türkiyedeki kitle neden bu kadar leş şeylere tav oluyor 


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    Cok RAM cok teknoloji demek degildir. Teknoloji olarak Snapdragon 888 chipsetli siradan bir Android telefondan baska bir sey degil bu.

    Kagit uzerindeki rakamlarin cokluguna urun bakarak satin alan kitleye yonelik, ram bakimindan anlamsiz/dengesiz bir cihaz olmus, yazilim olarak o rami tam anlamiyla kullanabilecek bir oyun/yazilim hatta mobil isletim sistemi suan yok.

    18GB yerine 8GB ram koyup, o ramin parasiyla daha farkli gelistirmeler yapabilirlermis, ama iste satilacagi kitlenin umrunda olan seyler boyle seyler degil diye gerek duymamislar.

    5 sene sonra da esamesi okunmaz emin olun. Bu ozellikler BIM de satilan telefonlara gelmis olur 5 sene sonra.


    Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2014
    Erkek

    Asus rog 2 rog 3 kullanan biri olarak seriyi takip ediyor ve benim tam anlamıyla ihtiyaçlarımı karşılıyor daha ne olsun diyorsun telefonda sadece kamera (bana göre yeterli) ve ara yüz iyi değil birde

     

    TOMBLACK tarafından 10/Mar/21 18:22 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Homo

    Aldığım Android telefonlar ilk başta çok güzel gibi gözüksede 2 sene sonra donmaya başlıyor. elimdeki telefonu çıkarıp koşarak i phone alacağım asus falan hikaye

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2020
    Erkek

    pubg mobile'ı zaten bilgisayardan oynuyoruz klavye mouse ile. 

    oyun için telefon yapmak çok saçma geliyor

    18 değil 100 gb ram de koysan telefonun kullanacağı memory belli zaten. fazlasının ne faydası var ne zararı


    Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    https://www.youtube.com/watch?v=x5dFCTAd7Hs

    Tabi ki çok ram çok teknoloji demek değildir. Bu telefon trend setter bir cihaz. Yani trend belirleyici. Yukarıdaki Xiaomi Alpha gibi firmalar bazen ellerindeki tüm yenilikleri tek bir telefonda koyup gövde gösterisi yapar. Maksatları cihaz hakkında son kullanıcı yorumlarını öğrenebilmek. Ona göre yeni çıkaracakları modellerine rota çizecekler. Firmalar şuanda teknoloji konusunda sınırlara ulaşmış durumdalar. Samsung ve Huawei katlanır telefonları denediler ama gerek pahalı olmaları gerekte dayanıksız olmaları yüzünden tutulmadılar.

    Asus cep telefonu konusunda dünya çapında satan bir marka değil. Asya pazarında tutuluyor sadece. Türkiye pazarına uzun zamandır telefon getirmiyorlar zaten.

    LG, HTC ve Sony gibi dünya devlerinin silindiği bir pazarda hala ayaktalar. Zenfone 5'in ilk çıkanları 2 GB ramliydi. Diğer firmalar 2 GB rami amiral gemilerinde kullanırken Asus ucuz telefonlarına koyup diğer firmalarıda 2 GB ramin standart olmasında mecbur bırakmıştı.

    Aynı şekilde 2017'de çıkan 8 GB ramli Zenfone AR modelide ram konusunda diğer firmaları mecbur bırakmıştı. Şuanda Xiaomi'nin Redmi seriside diğer firmaları 6 GB ramin standart olmasında mecbur bırakıyor.

    Ancak ilk mesajımda dediğim gibi 5 sene sonrasına gelene kadar bu telefona çoktan destek kesilir. 2015 yılında çıkan iPhone 6S bugün hala güncelleme alıyor. 2015'te çıkan Android telefonların tamamına destek kesildi, çoğusu çöp oldu bile. Sadece bizde değil yurtdışında da telefon alacakken yüksek rakamları gözden çıkaranlar artık iPhone alıp geçiyor. Eskiden orta seviye Android alınca ekranı piksel, piksel olan, tost makinesi gibi fotoğraflar çeken telefonlar alabiliyorduk. Çinli firmalar piyasaya bir girdi bu olayı bitirdi. Şuan pahalı telefonda günlük kullanımda tek göze batan fark kamera kalitesi. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 1081 Toplam Mesaj: 8
asus