folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asus Saçmalıgı

Asus Saçmalıgı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

bundan 24 gun once alalı  5.5 ay oldugum asus laptopun sarj soketinde arıza oldu  garantiye yolladm geçen hafta ya kadar yapıyoruz yapıyoru dedler geçiştirdiler ardından hafta sonu geçti aradım zaten düşürene kadar canım cıkıyordu 15 dakika en az bekliyordum  baglanabilmek için müşteri temsilcisine neyse zar zor baglandım ban lptopunuz 4 gun önce ulasmıs bulundugun yerdeki ups şubebesıne dediler o zaman nedne kargo takip numarsını vermediniz dedim ceavp yok aradım ups i 4 günü geçmiş kargo yola cıktı geri istanbula gidiyor dediler arıyorum sabahtandır baglanmadım müşteri hizmetlerine üsküdar /ist  die bir yerdeymiş bu merkez işin kötü tarafı kontoreum kalmadı evde degilim üni için denizliye döndüm paramda az cebimdeki sap gibi kaldım böyle

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostro
    mostro's avatar
    Erkek

bende aynen ASUS laptopu şarj soketi arızasından yolladım istanbula.elimden çıkmasından 12 gün sonra geri geldi.dönüş adresini falan düzgün yazdıysan illaki gelir heralde

imzadan imtina etti.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

az önce aradır mail atmstım sorumsucz iş yapıyorsunuz yada dolandrıyorsunuz die ilk önce evi aramslar sonra valideden telefon numaramı alıp beni aradılar adresi bigilerimi güncelledir tekrar yollayacagız dedler sanırsam yarın elimde olur

Toplam Hit: 536 Toplam Mesaj: 3