Asus Türkiye'de Çalışan Mürid Var Mı
-
Merhaba, Kullandığım ASUS RT-AXE7800 Router bozuldu ve garantiye gönderdim. Garantiden değişim kararı çıktı fakat satın aldığım yerden temin etmem gerektiği söylendi. Satın aldığım yere başvurunca da elimizde şuanda yok tedarikçi firmada da yok diyor. İsterseniz Para iadesi yapabiliriz diyor. Asus ile iletişime geçmeye çalıştım Email'e geri dönmediler, Sosyal medya üzerinden de geri dönüş alamadım. Yardımcı olabilecek bir mürid var mıdır?
Ne yapabilirim bir fikri olan var mı ya da?
Blackfire tarafından 25/Eki/24 16:31 tarihinde düzenlenmiştir -
mürid için uppp
-
Bu tarz konularda bir üst modeli vermesi gerekmiyor mu ?? O paraya anca yemek yenir maalesef yeni cihaz almak cok zor
-
distrübitör misli ile değişim yapmak durumunda.
-
Bundan seneler seneler önce ilk dizüstü bilgisayarım ASUS F3SV idi. Isıdan dolayı dış kasa çatlayınca servise göndermiştim, üst modellerden ASUS N50 ile değişim yapmışlardı, hiç de "aldığın yere git" muhabbeti olmamıştı. Hatta başka bir model göndereceklerdi, ben de istediğim bilgisayar özelliklerini söylemiştim telefonda, ona göre N50 yi seçip göndermişlerdi. Aldığın yere git muhabbeti yapmış olmaları garip.
Ve evet, diğer arkadaşın dediği doğru, eğer tedarik edilemezse üst modelini vermeleri gerekiyor. Ben telefonda konuşarak halletmiştim :P
-
Allah düşürmesin.
Bu güne kadar tecrübe ettiğim en kötü teknik destek asusta..
Geçmiş olsun
-
Şikayetvar abyaz onlar senin peşine dussun
-
Vakit kaybetme yazili cevap verin thh basvurucam de. Vermicekler ama sen yine de basvur. Sikke sikke degistirecekler. Thh basvrurken de muadili degisimi ayrica muadil urun yoksa gunumzde degeri hesaplanmasi icin bilirkisiden rapor alinmasi de. Adamlar ustu yok diye cdvap verirse bilirkisi ustu bu kadar eder diye rapor verir o parayi alirsin.