folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asus Türkiye'de Çalışan Mürid Var Mı

Asus Türkiye'de Çalışan Mürid Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Merhaba, Kullandığım ASUS RT-AXE7800 Router bozuldu ve garantiye gönderdim. Garantiden değişim kararı çıktı fakat satın aldığım yerden temin etmem gerektiği söylendi. Satın aldığım yere başvurunca da elimizde şuanda yok tedarikçi firmada da yok diyor. İsterseniz Para iadesi yapabiliriz diyor. Asus ile iletişime geçmeye çalıştım Email'e geri dönmediler, Sosyal medya üzerinden de geri dönüş alamadım. Yardımcı olabilecek bir mürid var mıdır?

Ne yapabilirim bir fikri olan var mı ya da?

Blackfire tarafından 25/Eki/24 16:31 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

mürid için uppp

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bu tarz konularda bir üst modeli vermesi gerekmiyor mu ?? O paraya anca yemek yenir maalesef yeni cihaz almak cok zor

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

distrübitör misli ile değişim yapmak durumunda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bundan seneler seneler önce ilk dizüstü bilgisayarım ASUS F3SV idi. Isıdan dolayı dış kasa çatlayınca servise göndermiştim, üst modellerden ASUS N50 ile değişim yapmışlardı, hiç de "aldığın yere git" muhabbeti olmamıştı. Hatta başka bir model göndereceklerdi, ben de istediğim bilgisayar özelliklerini söylemiştim telefonda, ona göre N50 yi seçip göndermişlerdi. Aldığın yere git muhabbeti yapmış olmaları garip.

Ve evet, diğer arkadaşın dediği doğru, eğer tedarik edilemezse üst modelini vermeleri gerekiyor. Ben telefonda konuşarak halletmiştim :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Allah düşürmesin. 

Bu güne kadar tecrübe ettiğim en kötü teknik destek asusta..

Geçmiş olsun

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Şikayetvar abyaz onlar senin peşine dussun

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Vakit kaybetme yazili cevap verin thh basvurucam de. Vermicekler ama sen yine de basvur. Sikke sikke degistirecekler. Thh basvrurken de muadili degisimi ayrica muadil urun yoksa gunumzde degeri hesaplanmasi icin bilirkisiden rapor alinmasi de. Adamlar ustu yok diye cdvap verirse bilirkisi ustu bu kadar eder diye rapor verir o parayi alirsin.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 489 Toplam Mesaj: 8
router asus