Asus Üst Kasa Tamiri ?
-
Asus k55vd var içini açtım temizledim geri toplarken üst kasada vida giren yer kırıldı sol ust taraf öyle kaldı bi sure sonra iyice açıldı şimdi sifir bi üst kasa ariyorum ucuz nerden alabilirim tamirciye goturdum 250 300 tl dedi yuh dedim pcyi 1500e aldım lan üst kasa arıyorum kisacasi yada daha ucuza yapabilcek biri. Varsa kargolarim
-

-
Gitti gidiyor ve sahibinden gibi sitelerde boş kasa vardır sürekli arat benimde kırıktı 50 liraya ful kasalı anakartlı leptobumun aynısını düşürdüm komple yeniledim kendim değiştirdim biraz ince iş dikkat et kendin yapacak isen
-
Bu pcde 610m ekran kartı var bunu yükseltme şansı varmı
-
Hocam alt kasa bizde yok ama
Burda buldum iistanbuldaysan yaptırabilirsin orda. Yok değilsen bize gönder 30 tl ye hallederim ben parça kargosu 7 tl notebook kargosu 15 tl 127 tl ye halledebiliyoruz :)
Not: ekran kartına birşey yapamazsın
bladex38 tarafından 02/Şub/16 22:02 tarihinde düzenlenmiştir -
bunu buldum hocam bu olur dimi k55 demiş benimki k55vd aynı kasa sanırım
-
Mert_648 bunu yazdı
bunu buldum hocam bu olur dimi k55 demiş benimki k55vd aynı kasa sanırım
Olur hocam aynen
-
Aynı laptopdan bende de var hocam nasıl kırmayı başardın şaşırdım :D
ben yere fırlatmıştım sinirle sadece hdd bozulmuştu
son attığın linki atıcaktım genç teknolojide var diye ama sen atmışsın zaten
bide söylediğin gibi işlemcide yada ekran kartında herhangi bi yükseltme yapamıyosun sadece ram 16 gb oluyo bende o şekilde şu anda
ayrıca yakın zamanda bi ssd caddy alıp dvd söküp ssd takıcam çok güzel olucak :)
-
Piratebay bunu yazdı
Aynı laptopdan bende de var hocam nasıl kırmayı başardın şaşırdım :D
ben yere fırlatmıştım sinirle sadece hdd bozulmuştu
son attığın linki atıcaktım genç teknolojide var diye ama sen atmışsın zaten
bide söylediğin gibi işlemcide yada ekran kartında herhangi bi yükseltme yapamıyosun sadece ram 16 gb oluyo bende o şekilde şu anda
ayrıca yakın zamanda bi ssd caddy alıp dvd söküp ssd takıcam çok güzel olucak :)
Hocam icinu actim da toplarken sıkıntı oldu :D simdi üst kasa sipariş ettim bi ssd ile 8 gb ram daha alicam bakalim nasıl olacak