folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus X550j Mikrofon Sorunu (Biraz Acil Yardım)

Asus X550j Mikrofon Sorunu (Biraz Acil Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar kardeşim discort programı kullanacak başlıkta belirttiğim bilgisayara microfonu tanıtamadım.

forumda arama yaptım son iki konuyu buraya bırakıyorum ( 11111   22222 ) ama onlarda da çözüm yok.

denetim masası> ses > açılanyerde kayıt> oradan ilgili mikrofon özellikleri> açılan yerde dinleye tıklayıp bu aygıtı dinleyi işaretleyip uygulayınca microfon sesini hoparlör veriyor ama bu mikrofonu bilgisayardaki programlar, google chrome üzerinde açılan webwhatsapp vs görmüyor.

şunu da denedim kendi sitesinden programı indireyim dedim win1064 bit için program yok bende win8.1  64 için indirdim kurdum denetim masasına kontrol menüsü geldi ama gene sonuç aynı osrun çözülmedi.

ne yapabilirim yardımınızı önerinizi bekliyorum durum ne kadar erken çözülürse o kadar iyi olur.

teşekkürler

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edminkardes
    edminkardes's avatar
    Erkek

ayarlar > gizlilik > mikrofon > masaüstü uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin başlığı altında izin vermen gerekiyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    edminkardes bunu yazdı

ayarlar > gizlilik > mikrofon > masaüstü uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin başlığı altında izin vermen gerekiyor

ben de bunu yazmaya girmiştim.

mikrofonu gizlilik ayarlarından açmanız gerekebilir. uygulama bazlı izin verebiliyorsunuz.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Çok teşekkür ederim. benim bilgisayarda windowsun ilk sürümlerinden olan var, kapattığım için güncelleme almadım hiç. ondan bende hiç bir ayar yapmadan çalışan mikrofon neden bu bilgisayarda çalışmaz diye baya araştırdım nette ama yanlış yerde aramışım :) 

tekrardan teşekkür ederim

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
Toplam Hit: 865 Toplam Mesaj: 4
mikrofon sorunu windows 10