folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder ASUS X553ma N2940 Ekran Tamiri,Vatan Bilgisayar Garanti Kazığı

ASUS X553ma N2940 Ekran Tamiri,Vatan Bilgisayar Garanti Kazığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Vatandan aldıgımız cihazın ekranı kırıldı , garantiye verip ücretiyle tamir ettirelim dedik

699 tlye aldıgımız cihaza kdv dahil 639 lira tamir ücreti çıkarttılar, şaka gibi

Cihaz kapağı açarken esnemeden dolayı sanırım içerden kırıldı, hediye olarak almıstık tam olarka nasıl kırıldığınıda bilmiyoruz

Cihaz aciliyor, resimdekide acik hali ama görüntü gördüğünüz gibi. 

Nerden bulabiliriz bu cihazın ekranını, varmı tamir edebilecek arkadaş aramızda ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Abi  swordfish`e versene.

Tamir etsin?

Ben 4 kere değiştirttim, En sonunda kusurlu ürün diye garantiye kakaladım :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

eski ekranı söküp parça kodunu yazarmısın buraya 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

hangi vatandan alindi?

şehir şube söylermisin?

pm den bi nunara yollıcam. onunla da bi görüş.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

istanbul astoria mağazasından aldık , ürün serviste dönmesini bekliyorum kendim değiştireceğim ekranı artık olmadı tekrar buraya yazarım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vatanın bu konuda yapabileceği hiç birşey yok maalesef velevki serviste tanıdık dahi bulsanız ekranı en ucuz 450-500 arası bir fiyata değiştirebilirsiniz. ben son kullanıcı 15.6 standart ekranı 220 tl ye slim ekranı 240 tl ye değiştiriyorum. dışarıda değiştirmeniz daha mantıklı takılan ekran sıfır olsun yeter markası çok önemli değil şehrinizde güvenilir bilgisayarcı yoksa sürat kargo ile toplam gidiş geliş kargo dahil 185 tl ye değiştirebiliriz size 1 yıl garantili sıfır ekran fiyatıdır. tavsiyem güvenilir bir bilgisayarcı bulup onda değiştirebilirsiniz ekranını :)

NOT : BU SERİDE SANIRIM BATARYA ÇIKMIYORDU KASAYI AÇMAK GEREKİYORDU. İÇERİDEKİ BATARYA BAĞLANTISINI KESMEDEN KESİNLİKLE EKRAN DEĞİŞİMİ YAPTIRMAYIN

bladex38 tarafından 10/Ara/15 17:18 tarihinde düzenlenmiştir

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı

vatanın bu konuda yapabileceği hiç birşey yok maalesef velevki serviste tanıdık dahi bulsanız ekranı en ucuz 450-500 arası bir fiyata değiştirebilirsiniz. ben son kullanıcı 15.6 standart ekranı 220 tl ye slim ekranı 240 tl ye değiştiriyorum. dışarıda değiştirmeniz daha mantıklı takılan ekran sıfır olsun yeter markası çok önemli değil şehrinizde güvenilir bilgisayarcı yoksa sürat kargo ile toplam gidiş geliş kargo dahil 185 tl ye değiştirebiliriz size 1 yıl garantili sıfır ekran fiyatıdır. tavsiyem güvenilir bir bilgisayarcı bulup onda değiştirebilirsiniz ekranını :)

NOT : BU SERİDE SANIRIM BATARYA ÇIKMIYORDU KASAYI AÇMAK GEREKİYORDU. İÇERİDEKİ BATARYA BAĞLANTISINI KESMEDEN KESİNLİKLE EKRAN DEĞİŞİMİ YAPTIRMAYIN

bladex38 hocama güvenebilirsin. 185 çok iyi fiyat.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı

Benimde çalıştığım teknik servisler var, kurumsal bir şirketin IT departmanında olduğum için uygun fiyatlara yaptırabiliyorum fakat Hocam verdiği 185 TL fiyat çok iyi bir rakam.

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk