ASUS X553ma N2940 Ekran Tamiri,Vatan Bilgisayar Garanti Kazığı
-
Vatandan aldıgımız cihazın ekranı kırıldı , garantiye verip ücretiyle tamir ettirelim dedik
699 tlye aldıgımız cihaza kdv dahil 639 lira tamir ücreti çıkarttılar, şaka gibi
Cihaz kapağı açarken esnemeden dolayı sanırım içerden kırıldı, hediye olarak almıstık tam olarka nasıl kırıldığınıda bilmiyoruz
Cihaz aciliyor, resimdekide acik hali ama görüntü gördüğünüz gibi.
Nerden bulabiliriz bu cihazın ekranını, varmı tamir edebilecek arkadaş aramızda ?

-
http://www.sanalpazar.com/Asus-X553-Ekrani-15.6-Slim-Led-Ekran__isp53941971
bumudur ekran sizce ? Alıp kendim değiştircem bu nedir lan sabah sabah sinirlendim bak
Genki tarafından 10/Ara/15 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi swordfish`e versene.
Tamir etsin?
Ben 4 kere değiştirttim, En sonunda kusurlu ürün diye garantiye kakaladım :)
-
eski ekranı söküp parça kodunu yazarmısın buraya
-
hangi vatandan alindi?
şehir şube söylermisin?
pm den bi nunara yollıcam. onunla da bi görüş.
-
istanbul astoria mağazasından aldık , ürün serviste dönmesini bekliyorum kendim değiştireceğim ekranı artık olmadı tekrar buraya yazarım
-
vatanın bu konuda yapabileceği hiç birşey yok maalesef velevki serviste tanıdık dahi bulsanız ekranı en ucuz 450-500 arası bir fiyata değiştirebilirsiniz. ben son kullanıcı 15.6 standart ekranı 220 tl ye slim ekranı 240 tl ye değiştiriyorum. dışarıda değiştirmeniz daha mantıklı takılan ekran sıfır olsun yeter markası çok önemli değil şehrinizde güvenilir bilgisayarcı yoksa sürat kargo ile toplam gidiş geliş kargo dahil 185 tl ye değiştirebiliriz size 1 yıl garantili sıfır ekran fiyatıdır. tavsiyem güvenilir bir bilgisayarcı bulup onda değiştirebilirsiniz ekranını :)
NOT : BU SERİDE SANIRIM BATARYA ÇIKMIYORDU KASAYI AÇMAK GEREKİYORDU. İÇERİDEKİ BATARYA BAĞLANTISINI KESMEDEN KESİNLİKLE EKRAN DEĞİŞİMİ YAPTIRMAYIN
bladex38 tarafından 10/Ara/15 17:18 tarihinde düzenlenmiştir -
bladex38 bunu yazdı
vatanın bu konuda yapabileceği hiç birşey yok maalesef velevki serviste tanıdık dahi bulsanız ekranı en ucuz 450-500 arası bir fiyata değiştirebilirsiniz. ben son kullanıcı 15.6 standart ekranı 220 tl ye slim ekranı 240 tl ye değiştiriyorum. dışarıda değiştirmeniz daha mantıklı takılan ekran sıfır olsun yeter markası çok önemli değil şehrinizde güvenilir bilgisayarcı yoksa sürat kargo ile toplam gidiş geliş kargo dahil 185 tl ye değiştirebiliriz size 1 yıl garantili sıfır ekran fiyatıdır. tavsiyem güvenilir bir bilgisayarcı bulup onda değiştirebilirsiniz ekranını :)
NOT : BU SERİDE SANIRIM BATARYA ÇIKMIYORDU KASAYI AÇMAK GEREKİYORDU. İÇERİDEKİ BATARYA BAĞLANTISINI KESMEDEN KESİNLİKLE EKRAN DEĞİŞİMİ YAPTIRMAYIN
bladex38 hocama güvenebilirsin. 185 çok iyi fiyat.
-
bladex38 bunu yazdı
Benimde çalıştığım teknik servisler var, kurumsal bir şirketin IT departmanında olduğum için uygun fiyatlara yaptırabiliyorum fakat Hocam verdiği 185 TL fiyat çok iyi bir rakam.
vatan bilgisayar garant vatan bilgisayar kazık vatan bilgisayar servis kötü