Asus X61s Laptop Problemim
-
Müridler asus x61s bir laptop var ve ilk alındığında vista yüklüydü orjinalinde ama windows 7 yüklendi daha sonra ama ısınma ve kitlenme sorunu oluyor aşırı kasıyor sizce vista'ya geri dönülmeli mi?
Bilgisayarın özellikleri aşağıda;
Intel T7350 2.00 Ghz 3MB / 1066 Mhz
Bellek : 4GB DDR2 800 Mhz
Sabit Disk : 320GB (5400 / SATA)
Ekran : 16 INC Color Shine (1366x768)
Ekran Kartı : NV GT 220M - 1GB -
bu arada ısınmaya karşı vista kurmak yerine usb soğutucu işe yarar mı?
-
millet yok mu bir önerisi olan? Biraz acele durum.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Vista ya geri dön. win7 nin alt başlat araç çubuğu çok kalın duruyor. Hele ki bir de notebook ekranında hiç çekilmez hal alıyor.
Vista rulz :)
Edit: Isınma ile işletim sisteminin bağlatısı varmıdır tam olarak kestiremiyorum açıkçası bu konuda bir bilgim yok. Ama kitlenmelerin kuvvetle muhtemel crack li win7 kaynaklı.
Mis gibi lisanslı vistan varken neden win7 kurdun ki? Pc özelliklerine bakarsak performans bakımından %1 lik bir fark ancak yaratabilir. %1 lik performans için mi win7 kurdun?
Uyum için? Görsellik için? Hiç sanmıyorum.
-
Gecement bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Vista ya geri dön. win7 nin alt başlat araç çubuğu çok kalın duruyor. Hele ki bir de notebook ekranında hiç çekilmez hal alıyor.
Vista rulz :)
Edit: Isınma ile işletim sisteminin bağlatısı varmıdır tam olarak kestiremiyorum açıkçası bu konuda bir bilgim yok. Ama kitlenmelerin kuvvetle muhtemel crack li win7 kaynaklı.
Mis gibi lisanslı vistan varken neden win7 kurdun ki? Pc özelliklerine bakarsak performans bakımından %1 lik bir fark ancak yaratabilir. %1 lik performans için mi win7 kurdun?
Uyum için? Görsellik için? Hiç sanmıyorum.
-----------------------------alt başlat araç çubuguna sağ tukla-özellikler-küçük simgeleri kullan tikle ramamdır.win7yi şimdiye kadar kime kurduysam vistayla geçen günlerine lanet etti
-
en son ne zaman temizlendi o notebook un fanları içi felan
hem dikkat et nv ekran kartları sıcaklık hassasiyetleri var.zarar görebiliyor.sonra gider servislerde döner durursun
-
lordvader89 bunu yazdı:
bu arada ısınmaya karşı vista kurmak yerine usb soğutucu işe yarar mı?
sistemsel bi sıkıntı değil ısınma fanları temizle iice usb soğutucu tavsiye ederim kullanıyorum çok memnunum gram ısınmaz -
tamamdır o zaman bir bakım ve usb soğutucu ile bu işin üstesinden gelinebilir anladığım kadarıyla. Ekran kartından dolayı bir ısınma olduğunu vs. düşünüyorum mavi ekran çıkıyor bazı oyunlarda ve çok çalıştığında.
-
X61S modeli Win7 desteklemez ki istersen buzdolabına sok gene kitler . Vista ya dönerek sorunu ortadan kaldırabilirsin.