At Çişinin Sırrı Ne Amk
-
beyler bugun bi konu acıldı. nerden acıldıysa artıkxD
at çişini 72 saat bekletince saf su oluomus. ole dediler. ben de dedim ki tbt bu sırra parmak basar.
bence kimyasal olarak mumkun deil. sonucta at cisi de olsa vucuttaki zehirlerin sulandırılmıs hali oluyo.
eger dogruysa bu zehirli madde oksijenle atmosfer ortamında reaksiyona mı girio. amk aklımdan cıkmıyo:D ne boktan bi konu yaw.
varsa bilgisi olan bi zahmet
-
Hemen at çişi işine giriyorum :|
-
küresel ısınmaya karşı ii bi çözüm yolu aslında :P
-
hocam hatta bi savasta askerler bu yontem sonrasında atların cislerini falan icmisler mecburiyetten. ole dediler. ya beni yiyolar:d ya da var bu işte bi iş:D:D
-
:D yok ole bisey hajilar :D zaman verip arastirdim :D yok ole bisey, ansak ABSINTH'e at idrari da diyolarmis onu ogrendim :D
-
bi fikrim yok ama arayinca birasi oldugunu gordum :))))

-
hydrazined bunu yazdı:
-----------------------------beyler bugun bi konu acıldı. nerden acıldıysa artıkxD
at çişini 72 saat bekletince saf su oluomus. ole dediler. ben de dedim ki tbt bu sırra parmak basar.
bence kimyasal olarak mumkun deil. sonucta at cisi de olsa vucuttaki zehirlerin sulandırılmıs hali oluyo.
eger dogruysa bu zehirli madde oksijenle atmosfer ortamında reaksiyona mı girio. amk aklımdan cıkmıyo:D ne boktan bi konu yaw.
varsa bilgisi olan bi zahmet
-----------------------------At çişini mısırdaki pramitlerin içine koyuyorlar ise olabilir.. Malum oraya koyduğun kirli su 3 gün sonra saf su oluyor.. Çişte sonuçta birtür kirli su :)
-
eskidende ilginç konular varmış yahu :)
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------eskidende ilginç konular varmış yahu :)
-----------------------------konuyu tarihin derinliklerinden çıkarmışsın hocam naptın sen :D
-
ne gerek var zortlatmaya :d