Atamızın Karşı Çıktığı Örgüt
-
LIONS KULÜBÜNE KURULMA İZNİ VEREN HÜKÜMET ÜYELERİ 1.4.1963 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 6\1607 numaralı karar şu şekildedir:
içişleri Bakanlığı'nın 30-3957/38530 sayılı yazısı üzerine, 3512 sayılı kanunun 10'uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 1/4/1963 tarihinde LIONS INTERNATIONAL kulübünün Türkiye'de kurulmasına karar verilmiştir.Başbakan : İsmet İnönü
Başbakan Yardımcısı : Turhan Fevzioğlu (mason)
Çalışma Bakanı : Bülent Ecevit (Karısı Yahudi)
İmar Ve İskan Bakanı: F.Kerim Gökay (mason)
Devlet Başkanı : A.Ş. Ağanoğlu (mason)
Devlet Başkanı : Necmi Ökten (mason)
Dışişleri Bakanı : Feridun Cemal Erkin (mason)
Maliye Bakanı : Ferit Melen (mason)
Ticaret Bakanı : Muhlis Efe (mason) -
vay anasını lan neler dönüyorda haberimiz olmuyor rahşan ecevitin yahudi oldğnu çok yerde duymuştum zaten...
-
bu inönu ATATÜRK ün emriyle kurulun yanlıs hatılamıyosam ucak fabrikasını kapattırmıs paralrın ustune kendi resmini koyucak kadar da ileri gitmiştir.
-
komplo teorılerı var tabi bende yazarım rene (mason) holi (mason) kaynak neresi nedir ne degıldır...
bu teorıyle yla cıkarsan yınede basımızdakılerın buyuk cogunlugu mason degıl pekı ne değişiyor?..
-
haci inönü değilde bilhassa o zamanın chp partisi paradaki atanın resmini değiştirip inönünün koydurtmuş tmm....
inönüyü birtek 2. dünya savaşına girmediğimiz için takdir ediyorum.
-
yha abi inönü atadan sonra bu ülkeyi devralacak adam değildi! en özde varisi olamazdı... daha ne oyunlar var... bildğim...
mesela adnan menderese kaptıracağını düşündüğünde ikinci seçimlerinde açık oylama gizli sayım yaptırmış... zaten ondan sonraki seçimde olamadı (; yhani bu adam atalarımıza ihanet edecek kadar dengesiz rahatsız bi adamdı...
-
Adamı ne kadar begenmeseniz yada icraatlarının yanlıslıgına inansanız da(bende dahil) karsınızdaki Kurtulus Savasımızda ve antlaşma doneminde bize cok ciddi hizmetler etmis bir kisidir. O sebebden ithamlarınızı bu çerçevede uygulayın
-
Yahu dostlar her önüne gelen birşeyler atıp tutuyor. Yok şu yahudi, yok şu mason. Lan ülkede sağlam kimse kalmadı. Bazı medyaların ( Gerici / Yobaz / Faşo ), misal
baş harfi ZAMAN :) . çıkardığı safsatadan öteye gitmez. Bu yakıştırmalar bazen, bazı sol kesim insanlara yakıştırılmıştır. Mesela Bülent Ecevit için. Ulan adam Tayyeap gibi her tarafı satmadı ( peşkeş çekmedi. Boşa dememişler MUSA'NIN ÇOCUĞU . Muhahahaha ) . Gelin görünki, bu uydurmalar çoğu ZAMAN ortaya çıkmaktadır.
Ekeleme : Ayrıca bu tür örgütler çok tehlikelidir. Ben birkaçına şahit oldum. Lions gibi misal.
-
bide orhan yamuq vardı:D oda hem mason hemde yahudi