folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ata'nın Yolunda 57. Alay Yürüyüşü.

Ata'nın Yolunda 57. Alay Yürüyüşü.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Ulusal Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nın sosyal ve kültürel anlamda gerçekleştirmiş olduğu projelerden bir tanesi de “Ata’nın Yolunda 57. Alay Yürüyüşü” programıdır. Bundan önce 6 defa düzenlenmiş olup organizasyon Genel Kurmay Başkanlığı ve Kızılay ile ortaklaşa gerçekleştirilmektedir. 

“Ata’nın Yolunda 57. Alay Yürüyüşü” 57. Alay da görev yapan askerlerimizin şehit düştüğü bölge olan Conkbayırı / Bigalı Köyü mevkiinde kurulan çadırlı bir kamp ortamında gerçekleşmektedir. 
    Geçtiğimiz yıl bu organizasyona katılım sağlayan kişi sayısı yaklaşık olarak 10.000 kişidir. 

Katılımcılar Çanakkale Deniz Harekâtının zafere ulaştığı tarih olan 25 Nisan tarihinden bir gün önce 24 Nisan Tarihinde kamp yerine ulaşır. Katılımcıların tamamı o zamanki günün şartlarına uygun olarak iki gün boyunca savaş düzeninde barınma ve yiyecek imkânı ile zamanını geçirirler. Yiyecek olarak Çanakkale Savaşında olduğu gibi askerlerimizin yediği rivayet edilen az pilav, kuru üzüm v.s. yiyecekleri yerler. 

24 Nisan gecesi Genel Kurmay Başkanlığı ile ortaklaşa konser ve gösteri aktivitelerinin gerçekleştiği etkinlikte 25 Nisan sabahı saat 5’te kalk borusu ile kaldırılan katılımcılar sabah sadece buğday kırığı çorbasını içerek 10 km lik yürüyüşe başlarlar yürüyüş Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün saatinin parçalandığı yer olan Conkbayırı tepesinde son bulur. Buradan Çanakkale Şehitleri Abidesi’ne geçilerek üniversiteler arası temsili olarak hazırlanmış “57.Alay Sancağı” devir teslim töreni gerçekleştirilir ve program bu şekilde sona erer.

Gelmek isteyen arkadaşların Üniversitelerindeki konsey başkanlarına ulaşmaları gerekiyor. Gelen olursa orada görüşelim tbt ailesi olaraktan :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

o anı yaşamak isterdim kısmet değilmiş. bi dahaki seneye inş. sabahın seherinde ellerde bayraklar conkbayırda yürümek bi başka ruh halinde hisseder insan kendini...zaten 25 nisan sabahı anzaklardan da gelirler hep çanakkaleye..bizim onlardan çok olmamız lazım...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

hocam benim üni bitti.ben gelmek istiyorum gelemem mi?

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam benim üni bitti.ben gelmek istiyorum gelemem mi?

Şahıs olarak gelebilrsin. Ama Üniversiteler sadece öğrencileri getirebilyorlar....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

la dört göz bizde izci grubuyla orda olacaz 21 nisanda çıkıyoz yola orda görüşürüz

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

la dört göz bizde izci grubuyla orda olacaz 21 nisanda çıkıyoz yola orda görüşürüz

Tamam Remzi başkan :F Mersin tayfası ve ADanadan rezmi başkan ile 4 kişi olduk yok mu gelennn ? :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Güncelleyelim bakalım

...
Toplam Hit: 1164 Toplam Mesaj: 7