Atariyle Coşun ( Eski Reklam Çok Komik )
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1067648924119&oid=24453255519&ref=nf
Ben izledim şahsen bayağı güldüm.Eskiden bizde de vardı ama böyle değil daha değişikti.Adamın bide videoda kompiter demesine cok güldüm :D
Neyse izleyin
-
hahah bune lan
-
bende vardı bu beya amcam almanyadan getirmişti ben kızankene.
-
hahaah süpermiş kompitere karşı gelin.D::D
-
aaa bende vardı bu en son geçen sene attım bunun adı halk arasında kara kutu diye geçer ya da kara kutu atari derler hafızasındaki oyunlarla oynanırdı kaset de takılırdı genelde çok eski yaa sonra termişnatör atariler çıktı ardında n klavyeli atari derken hepsinin pabuçu dama atıldı yerlerini playstation aldı
-
evınıze kosun atarıyle cosun evınıze kosun atarıyle cosun :D:D:DD
-
AGA BU NE LAN :D:D:D ZUHAHAHA :D:D
-
faysbok um :(
-
reklamda sokakta sosyalleşen çocuklara evinize koşun deniyor :| biz yakartop oynardık mahalle maçları yapardık
artık fifa 2009 ps3 çıktı çocukların yerine atari karakterleri koşuyor bu ülkede yıllardır
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
reklamda sokakta sosyalleşen çocuklara evinize koşun deniyor :| biz yakartop oynardık mahalle maçları yapardık
artık fifa 2009 ps3 çıktı çocukların yerine atari karakterleri koşuyor bu ülkede yıllardır
-----------------------------reklamda benim de dikkatimi çeken nokta o olmuştu ilk gördüğümde şimdi sokaklarda çocuk göremiyoruz saklambaç yerine online counter, crysis falan oynuyolar
Toplam Hit: 1744 Toplam Mesaj: 10