Atatürk E Karşı Yapılan Hakareti Anlatan Yürekli Spiker
-
Güzel bi video olarak paylaşmak istedim gereksiz bulunursa silinebilir.
Helal olsun adama..
-
Çöp, reklam koktu.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Çöp, reklam koktu.
-----------------------------ne reklamı hocam gördüm adamın açık sözlülüğü hoşuma gitti paylaştım ne alaka ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Çöp, reklam koktu.
-----------------------------ne reklamı hocam gördüm adamın açık sözlülüğü hoşuma gitti paylaştım ne alaka ?
-----------------------------Sen yapmıyorsun reklamı hocam, adam yapıyo.
İnsanların zaaflarını kullanarak reklam yapmak bu olsa gerek.
Ekleme: Bak alttaki arkadaşa nasıl gaza gelmiş. Demek ki adam reklamını çok iyi yapmış.
-
wking bunu yazdı:
Çöp, reklam koktu.
-----------------------------harbiden ne alaka. yurekten alkislarim adami valla =)
-
wking bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Çöp, reklam koktu.
-----------------------------Sen yapmıyorsun reklamı hocam, adam yapıyo.
İnsanların zaaflarını kullanarak reklam yapmak bu olsa gerek.
-----------------------------Adam show yapıyo bile olsa sebebini bi kenara bırakırsak böyle yüreklisi kalmadı gene be hocam..
Bunun gibiler lazım aslında..
-
bence reklam deil...atatürke yapılan bişiyi adam haykırıyor.reklamsa reklam olsun.bir gün o reklamıda yaptırmayacaklar da bakalım ne zaman..
-
Reklam filan değil. Yürekli adammış , helal olsun.. En azından diğerleri gibi yalakalık yapmak yerine kendi doğrularını savunuyor.
-
bugrahant bunu yazdı:
Reklam filan değil. Yürekli adammış , helal olsun.. En azından diğerleri gibi yalakalık yapmak yerine kendi doğrularını savunuyor.
----------------------------- -
Adam bir vatandaş olarak içinden gelen sözleri demiş içindeki Atatürk sevgisi büyük. Adam reklam yapmaya niye çalışsın. Tebrikler cesaretli adammış.
-
ttnet dnsleri yine açmıyo youtubeyi püf
edit : şimdi geldi :)
Öküzlerden özür diliyoruz hahah :)