Atatürk Hakkında - Yardım
-
arkadaşlar Atatürk hakkında bir slayt yapıyorum. Resimler felan buldumda. Arka plana uygun bir müzik bulamıyorum. PowerPointte yapıyorum slaytı. birde bildiğiniz atatürk videoları bulunan videolar varmı. Nereye baksam youtube kaynaklı. Ee bizim telekomda youtubeye bastı mühürü giremiyoruz
-
direk girme snde başka yerden gir youtube..orda sadece youtube linki war sayfada üstte onuda indir olsun bitsin..atatürkün sewdiği türkü şarkılardan birinide koyabilirsin..
-
Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------direk girme snde başka yerden gir youtube..orda sadece youtube linki war sayfada üstte onuda indir olsun bitsin..atatürkün sewdiği türkü şarkılardan birinide koyabilirsin..
-----------------------------Direkt türkü şarkı ne varsa isim verebilirmisin. birde youtubeye nasıl gireceğim onuda söylersen sevinirim
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------direk girme snde başka yerden gir youtube..orda sadece youtube linki war sayfada üstte onuda indir olsun bitsin..atatürkün sewdiği türkü şarkılardan birinide koyabilirsin..
-----------------------------Direkt türkü şarkı ne varsa isim verebilirmisin. birde youtubeye nasıl gireceğim onuda söylersen sevinirim
ztunnel.com kaç kere werdiler ordan gir..aklımda suan yok bildiğim sevdiği şarkılar arat bulursun.. -
Aşık Mahsuni - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm.
-
yemen türküsü-bunu koyabilirsin..
vardar ovası
çanakkale içinde
yanık ömer
kırmızı gülün alı var
cana rakibi handan edersin
mani oluyor halimi takrire hicabım
nihansın dideden ey mest-i nazım
olmaz ilaç sine-i sad pareme
atladım bahçene girdim
dayler dayler, viran dayler..bunları buldum war baya işte seç birini koy.. -
Bildiğim kadarıyla, Atatürk'ün ev sevdiği şarkı, Vardar Ovası...
-
Swool bunu yazdı:
atatürkün zamanında şarkıdamı vardı yauw ilk defa senden duyuyyorum aydınlattın beni :) -
Selanik Türküsü
çocukluğunda en sevdiği türküymüş
-
CaNNi bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
atatürkün zamanında şarkıdamı vardı yauw ilk defa senden duyuyyorum aydınlattın beni :)
taa osmanlı zamanında wardı şarkı..divan konularında geçer..tabii içeriği her dönem deişir.. -
selanik türküsü fon müzik kulaklığı masanın üstüne koyup dinlemesi bi başka
http://rapidshare.com/files/119633660/02-Cihat_Askin_-_Selanik_Turkusu.MP3.html
edit: başlık şöyle olabilirdi arka plan fon müzik arıyorum.