Ataturk Le İlgili
-
arkadaslar Ataturk makedon mus bunla ilgili birsey duydunuzmu ne diyorsunuz
-
Nasıl makedonmuş aç biraz
-
-
Abi çıkıp buraya Atatürk makedonmuş neymiş kanıtın var mı? bir de konuyu tam olarak açmamışsı kanıtsız konuşuyorsunuz abi Gerçek harbi Türk o. Hala şüphen varsa... sana gerekli açıklamaları yaparız....
-
Arkadaşım yanlış duymuşsun ATATÜRK makedon değildir...Selanik göçmeni olduğu için..ki o zamanlar makedonyada yaşayan Türkler selanik e göç etmişler...Atatürkün de içinde bulunduğu soyda makedon kanı vardır...onun için tipik bir makedona benzemektedir...ancak bu neyi değiştirebilir...Bizim için önderdir büyük devrimcidir. En büyük Türk tür....Irkı bağlamda bakmayın herşeye...Atatürk fransız olsa bu yaptıklarının hepsini yapsa fıransız olduğu için dışlanacakmıydı?....Onun için Atamızın soy ağacında makedonluk vardır...buda hiç bir sorun teşkil etmez...
Bu arada kimse çıkıp saf ırkı teorisini savunmasın Atatürk TÜRK OĞLU TÜRK falan diye saçmalasın...yüzyıllar önce saf ırk bitmiştir...Bilim bunu açıklar..en basit...osmanlı padişahları hiç bir Türk le evlenmemiştir...buna bağlı olarakkan karışmıştır...orta asyada çin-türk kanı karışmıştır...kafkasyada---rus-türk kanı...yani safırkı Türk oğlu Türk diye yazmayın...hem sanki TÜRK geni..Fransız geni ..ingiliz geni diye bir şeymi var :))
-
arkadaslar ben zaten okursaniz makedonmus demiyorum oyle birsey duydum bilginiz varmi diye sordum yani ortaya bir idaa attigim filanyo
buarada zaten turkiye sadece tek bir irkin kaniyla kurulmadi lazi sunnisi alevisi kurdu turku bu memleket icin hepsi kanini doktu canakkalede hepsi bu topraklar icin kanini doktu yani turkte olsa kurtte olsa alevde lazda neolursa olsun hepimiz biriz hepimiz butopraklarin sahibiyiz ve sahiplenmeliyiz bunlarin hicbirini birbirinden ayirmayalim hepsi buvatanin evlatlari
buarada ben Ataturk makedon diyip ana karsim bir kotu niyet bulundurmadim o eyle bir dehaki onungibiler zor gelir dunyaya onunsayesinde budurumda oldugumuzunda farkindayim ve saygim sonsuzdur saygilar
-
:)) ne bok duyduysanız suraya yazmny be...hem hangi milletn olursa olsun yaptıkarı yrtr.....milliyeti değil....
-
dostum sözüm sana değil sözüm meclisten dışarı iki üç tane çapulcu çıkıyor ülkeyi karıştırmak bölmek istiyor bunlara inanmayın en doğru şey gidiğ kitapdan okuyacaksın.. bazı o.ç işte yalan yanlış fikirlerle bi bok yaptıklarını sanıyorlar bu vatan bölünmez mustafa kemal atatürkün izindeyiz...
-
biz farkli bisemi dedik yani