folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk Posteri / Tablosu

Atatürk Posteri / Tablosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar

Babama bir Atatürk posteri ya da tablosu hediye almak istiyorum. Evde bir tane 3 boyutlu seylerden var ancak cok hos durmuyor.

Biraz arastirdim canvas seklinde olanlar var ancak hos olur mu pek emin olamadim, mesela bu 

https://www.hepsiburada.com/bk-gift-ataturk-tasarimli-kanvas-tablo-12-70x100cm-p-HBCV000004R5K9

ya da normal cerceveli bir sey mi almak lazim?

Tavsiye ettikleriniz var midir? Ve güzel resim önerileriniz varsa onlari da alabilirim.

Tesekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Selam arkadaslar

Babama bir Atatürk posteri ya da tablosu hediye almak istiyorum. Evde bir tane 3 boyutlu seylerden var ancak cok hos durmuyor.

Biraz arastirdim canvas seklinde olanlar var ancak hos olur mu pek emin olamadim, mesela bu 

https://www.hepsiburada.com/bk-gift-ataturk-tasarimli-kanvas-tablo-12-70x100cm-p-HBCV000004R5K9

ya da normal cerceveli bir sey mi almak lazim?

Tavsiye ettikleriniz var midir? Ve güzel resim önerileriniz varsa onlari da alabilirim.

Tesekkürler

Babanın onu koyacağı yer ile alakalı olarak ikiside yerine göre güzel bence. 

alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

muhtemelen oturma odasina asar, evde bir kac canvas tablo var ama cok da hos görünmüyor, o yüzden bundan cok emin olamadim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

Baskı kalitesi güzelse bende almayı düşünüyorum şuan, çok güzel duruyor çünkü 

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    unbalanced bunu yazdı
    wordros bunu yazdı

muhtemelen oturma odasina asar, evde bir kac canvas tablo var ama cok da hos görünmüyor, o yüzden bundan cok emin olamadim

asacağın yerin resmini çekip pc de üstüne tabloyu yerleştirip çerçeve rengi, resim vs deneyebilirsin bence. çok zor olmaz paintte bile yapılır

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 5
atatürk posteri atatürk tablosu