Ataturk Resimlerini İndiriyoruz..
-
Ulu önderimiz ataturk'un resimlerinin indirilemesi yasası cıakrtıldı..neymiş ab uyum yasasıymışş aklımızı basımıza alma zamnaı geldi
bana gelen bi mail siz ne diorsunuz aslı varmı araştırabilirseniz sewinirim.. -
nası ya? yani şimdi sınıflarda ofislerde heryerde bayrağımızın yanındaki ATATÜRK'ümüzü indirecez öle mi? lan öle ab nin de kuralın da düzenin de topunun da soyunun sopunun....
eğer öle bişey warsa a.korum lann..
yaw onunla beraber bence yakında Türk Bayrağının yanına ab bayrağı çekip ab marşı okucaz.. ama yapamazlar.. sahip çıkarız benliğimize..
wala hele okula ab bayrağı falan assınlar direğe tırmanıp indirmeyen ne olsun a.q :D -
yok be daha neler!aslı yoktur internet yalanlarından bi tanesidir
-
yaw bi de şunu düşündüm.. acaba akp yi karalamak için mi yapıyolar böle mailleri? çünkü öle bişey olsaydı duyulurdu..
bi de şunu söliyim, akp abdnin desteğiyle geldi ama abd ye istediğini veremedi.. abd de bunları indirip başkasını getirmek istiyo.. aynı dspyi indirdikleri gibi.... -
ben bi araştıralım derim..
-
böyle bişeyi yaptırmaya kimse cesaret demez zaten..ama yinede bi araştıralım..
-
yorum yapmıcam yoksa çok pis söverim hoş görün
-
Edit : ergen Türkçeme sokayım.
MaviGozluDev tarafından 25/Ara/12 02:00 tarihinde düzenlenmiştir -
yasa olsa kac yazar bnm odamdaki veya bulundugum yerdeki ATATURK resmini indircek adamın mına flood yaparım yasaysa yasa indirmiom gel indirebiliosan indir!! daha ole bi sahsiyet anasının bi tarafından fırlamadı yasa cıkarmak kolay gelsin indirsin yasanın gucu yetiosa
Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 9