Atatürk"Ün Bilinmeyen Fotoğrafları
-
“Bir Hürriyet Türküsü/Bilinmeyen Kurtuluş Savaşı ve Cephe” adlı fotoğraf sergisi 18 Mart’ta başlıyor. Taksim Metrosu’ndaki sergide Atatürk’ün ve milli mücadelenin bilinmeyen fotoğrafları yer alacak.
İstanbul Ticaret Odası’nın kuruluşunun 125 yıl etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle ortaklaşa düzenlediği “Bir Hürriyet Türküsü” adlı “Bilinmeyen Kurtuluş Savaşı ve Cephe Fotoğrafları Sergisi” 18 Mart’ta İstanbul Taksim Metro İstasyonu’nda İstanbul’lularla buluşuyor.
14 Ocak da açılan “Sarışın Bir Kurt” adlı “Bilinmeyen Atatürk Fotoğrafları Sergisi”nin devamı olan “Bir Hürriyet Türküsü” adlı fotoğraf sergi, 8 Nisan ‘a kadar gezilebilecek. Özel fotoğraf kağıtlarına büyük boy olarak basılan fotoğrafların çoğu ilk kez görücüye çıkacak.
Örnek fotoğraflara
http://www.ntvmsnbc.com/modules/gallery/070316ata/
adresinden ulaşabilirsiniz.
-
Fotolar guzel cogunu gormustum birtek tavla oynadigi fotoyu gormemistim :)
-
compu sen hiç çıkmazmısın TBTden yaw :)
atamızın tüm resimleri çok güzel, eline sağlık. -
Teşekkürler FireX gerçekten güzel fotoğraflar tavla oynadığı fotoğrafı bende ilk defa gördüm (:
-
en sonda uyuyrken bi resim varya bittim ona yaa süper resim rahata uyu ATAM....
-
guzel paylasim
tesekkurler -
compü tbtkolik abü çıkmaz :) güzel resimler var yaf.
-
Haci surekli ogrenme programinda oldugum icin,ogrendigim yeni bir bilgi , cozdugum herbir sorun icin kendimi odullendiriyorum.Bu odulde tahribata girip dolasmak oluyor :) Anlayacaginiz cok ogrendigim icin,odulun sayisida artiyor :) gunumu surekli yeni seyler ogrenerek gecirdigim icin gun boyunca tbt gibi bir odulum oluyor :) sizede tavsiye eder, Yeni bilgi edindiginizde kendinizi tahribatla odullendirin,bir sorunu cozemezseniz o sorunu cozene kadar tbt ye girmeyin(bu yontemle en agir sorunlar 1saatte cozulur :))
-
harika resimler thanx
Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 9