Atatürkün Evi - Kendi Cektiğim Fotograf
-

ATATURKUN EVİ yaklasik 4buçuk 5 sene once cekmistim yanında askeriye falan vardı o halde bile kisme ilgilenmiyodu ATATURKUN EVİYLE simdi dokulmustur :(
-

tahribat cahili seni
@ sayfanın anasını sikmeyelim lütfen :)
-
1 bu ev nerede?
2. yanında olduğundan bahsettiğin askeriyenin sınıfı ne? (komando, hava kuvvetleri vs.?)
2. soruyla alakalı olarak askeriyelerin yakınında bu tip penceresi kapısı olmayan evler olur ve askerler orada baskın talimi yaparlar genelde belki Atatürkün evi değildir.
ayrıca bu ülkede anıtlar kurulu denilen bir kurum varki, her hangi bir cumbalı, şahnişinli evi listeye aldımı işi biter o evin tamiri için tek çivi çakamazsın izinsiz.
-
bu ev bozuyukte bi askeriye :S nasil anlatsam bilmyiom böle aileler yaşıyo askerlerin onun yanındaki yerlere hali sağbile yapıldı burasıdüzenlenmedi :(
bunları ordaki komutanlrdan tanıdıklardan bozuyukte oturan çok kişiden duydum ataturk zamanında burda çok kalmış
talim falan yapanda yoktu orda öle duruyo :(
-
Uşak'ta bi ev var atamız birkaç gün kalmış, dolu para harcamışlar restorasyon için. Sanmıyorum orayı öyle bıraksınlar.
-
Bozuyukte değil mi bu ev ?
Bursa tarafından girişteydi. tepede çok güzel bi yerde. Senelerce orda öylece kaldı gören insanın içi acıyodu valla :(
Sanırım şimdi restore ediyorlar. Eskişehire giderken görmüştüm iskeleleri kurmuşlardı etrafına.
-
Usakta kaldigi evi yiktilar ..premethe ..belediyenin yaptigi en büyük denyolukda o oldu zaten ..
o diger evden bahsediyorsan simdi arazi olarak duran yerdeki eve daha slk gidiyormus ..diye duymustum ..
ben bu hükümetin ....
-
hükümet falan ne alaka ya?
-
Günümüz mimari eserlerine benziyo bence xD
Emin misin Atatürk'ün olduğuna?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Günümüz mimari eserlerine benziyo bence xD
Emin misin Atatürk'ün olduğuna?
-----------------------------
hoca seneminmisin ikisdeikisde