folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Atatürk"Ün İlke, İnkılap Ve Reformları (İngilizce)

Atatürk"Ün İlke, İnkılap Ve Reformları (İngilizce)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

arkadaşlar kardeşimizn ödevi için ingilizce olarak atatürkün ilke inkılap ve reformlarına ihtiyacım var. bu ve buna benzer elinde döküman olan paylaşabilir mi) yardımlarınız bekliuorum

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

sana yardım edemicem ama üzüldüm...

Atatürk ilke ve inkılap reformları  yazan bir konu 18 hit almış :| 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek
    Kardeşler bana da Atatürk'ün hayatı ile ilgili ingilizce yazı lazım.Bulana minnettar olurum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    aslında bu konuyla ilgili bir video yapıp yutupa koysak. güzel olur. (ing. olarak)

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    hacılar yardım edecek kimseyokmu yav. o kadar araştırdım bulamadım. yani inglizce ye çevrilmemişmi bunlar hiç?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Her zaman Türkçe kaynak ararım ama hep İngilizce bulurum. Kıyamet yaklaşıyor :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 6140 Toplam Mesaj: 6