Ateşle Oynayan Kız: Millennium Üçlemesi 2 - The Girl Who Played With Fire 2009 (Türkçe Dublaj) Brrip
-
Ateşle Oynayan Kız: Millennium Üçlemesi 2 - The Girl Who Played With Fire 2009 (Türkçe Dublaj) BRRip XViD
Mikael, İsveç’teki fuhuş çeteleri üzerinde çalışmalara başlamıştır. Dosya görevlisi ve kız arkadaşı ölü bulunur. Polis, silâhta parmak izi olan Lizbeth’in peşine düşer. Mikael, Lisbeth’in masum olduğunu kanıtlayabilmek için cinayetleri araştırmaya başlar. Bu araştırmalar sırasında, peşindeki adamların Lisbeth’in geçmişiyle bağlantılı olduğunu fark edecektir.

-
eyw hocam sağol indiricemde . birde apocalypto türkçe dublaj paylaşan olursa iyi olur 720p vs
-
Harikasın, TRDUB yoksa altyazı var mı acep?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------apocalypto mı soruyorsun,evet 720 p var alt yazı olarak
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------apocalypto mı soruyorsun,evet 720 p var alt yazı olarak
-----------------------------paylaş da indirek madem :D
-
bi dur yaw daha kitabını okuyorum :)
ayrıca 1. kitap ve filmden gelen tecrübeyle soruyorum:
Bazı ayrıntılar atlanmışmı ilk filmde olduğu gibi
-
Dark_Elf bunu yazdı:
bi dur yaw daha kitabını okuyorum :)
ayrıca 1. kitap ve filmden gelen tecrübeyle soruyorum:
Bazı ayrıntılar atlanmışmı ilk filmde olduğu gibi
-----------------------------kitabı bitirdim ama daha izlemedim
muhtemelen atlanmıştır ama filmi izleyerek ne kadar başarılı bi kitap okuduğumun farkına varmıştım ben
senaryoyu biliyormuş gibi değil de, hangi hareketi nasıl yapacağını en ince ayrıntısına kadar biliyormuş hissine kapılıp duruyordum. harika..