Atı Ekran Kartı Lcd Bağlama
-
arkadaslar bu tarz knular bır cok forum da var sabah beri geziyorum fakat bir türlü istediğim cvp ı alamadım
benim laptop un özellerkleri
Acer AS6930G-644G32MN model ATI Mobility Radeon TM HD 4650 1GB
16" WXGA 1366 x 768 Çözünürlük 220-nit TFT LCD, HDMI çıkışlu
olan bir laptop um var birde full hd Toshıba marka LCD TV var
vista işletim sisteme sahibim sorun seki laptop un çözünürlüğü 1366x768 olarak gösteriyor clone yaparak HDMI dan tv ye bağladığımda tv deki çözünürlük te 1366x768 oluyor benım istediğim laptop un 1366x768 LCD tv nınkıse 1920*1080 olması ati ekran kartı kullanan arkadaslar yardıcı olursa sevinirim
-
dün bende benzer bı konuda yardım ıstedımde pek anlayan yok atı ekran karıtının panelıne gır veya team wiwer varsa aksam bu ısı yaparız senle cozebılrım yanı ama pc ne gırmem lazım
-
oda olabılır panelden tarıf etsen ben buyuk ıhtımal yaparım anlarım bu ızlerden az cok aksama pm atarım ben sana
-
lcd tvlerin yüksek çözünürlüğü en yüksek 1080 p o söylediğiniz çözünürlüklerde açmanız imkansız en azından ben
xp'deyken öyleydi :) win 7 war şu anda yine en 1080 nin altındaki çözünürlükleri seçerek en geniş ve iyi görüntüyü
alıyorum. 1920*1440 çözünürlüğü otomatik seçmişti ama görüntü lcdnins adece ortasında wardı :)
o yüzden 1080 altı çözünürlükleri tercih etmelisiniz
-
SU ANKI 1080 COZUNURLUĞU ALMASI GEREKIYOR BENIM KOMSUMDA 6 SERİS SAMSUNG LCD VAR VGA DAN BİLE ÇÖZÜNÜRLÜK 1080 ALIYOR BU SOYLEDIGIM size şaka gelebirlir bimeks te denediler onlarda inanamadı benım evde hdmı çıkışlı laptop var ama ben 1366 x 768 alıyorum benım ıstedım laptop un cozunurlugunu değiştirebilmek arttırmak