Atı Ekran Kartı Lcd Bağlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

arkadaslar bu tarz  knular bır cok forum da var sabah beri geziyorum fakat bir türlü istediğim cvp ı alamadım

benim laptop un özellerkleri

Acer AS6930G-644G32MN  model    ATI Mobility Radeon TM HD 4650 1GB

16" WXGA 1366 x 768 Çözünürlük 220-nit TFT LCD, HDMI çıkışlu

olan bir laptop um var birde full hd Toshıba marka   LCD TV var

vista işletim sisteme sahibim sorun seki laptop un çözünürlüğü 1366x768 olarak gösteriyor clone yaparak HDMI dan  tv ye bağladığımda tv deki çözünürlük te 1366x768 oluyor benım istediğim laptop un 1366x768 LCD tv nınkıse 1920*1080 olması ati ekran kartı kullanan arkadaslar yardıcı olursa sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    dün bende  benzer bı konuda  yardım ıstedımde   pek  anlayan yok  atı  ekran karıtının panelıne  gır   veya  team wiwer  varsa   aksam bu ısı  yaparız  senle  cozebılrım yanı ama  pc  ne gırmem  lazım

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

oda olabılır panelden tarıf etsen ben buyuk ıhtımal yaparım anlarım bu ızlerden az cok aksama pm atarım ben sana

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

lcd tvlerin yüksek çözünürlüğü en yüksek 1080 p o söylediğiniz çözünürlüklerde açmanız imkansız en azından ben

xp'deyken öyleydi :) win 7 war şu anda yine en 1080 nin altındaki çözünürlükleri seçerek en geniş ve iyi görüntüyü

alıyorum. 1920*1440 çözünürlüğü otomatik seçmişti ama görüntü lcdnins adece ortasında wardı :)

o yüzden 1080 altı çözünürlükleri tercih etmelisiniz

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
    SU ANKI 1080 COZUNURLUĞU ALMASI GEREKIYOR BENIM KOMSUMDA 6 SERİS SAMSUNG LCD VAR VGA DAN BİLE ÇÖZÜNÜRLÜK 1080 ALIYOR BU SOYLEDIGIM size şaka gelebirlir bimeks te denediler onlarda inanamadı benım evde hdmı çıkışlı laptop var ama ben 1366 x 768  alıyorum benım ıstedım laptop un cozunurlugunu değiştirebilmek arttırmak
Toplam Hit: 1484 Toplam Mesaj: 5