Ati Radeon Ax3650 Driver. ( İstek)
-
Arkadaşlar, Bir şikette Teknik Servis İşe girdim. Ancak Bir Konuda Yardımınıza İhtiyacım var. Ati Radeon Ax3650 Ekran kartı, Driveri elinde olanlar Rapide Yükleyip verirlerse Çok Mutlu olacam. Neti taradım bulamadım, Bizim Müritlerden birinde mutlaka olur diye düşündüm.
Lütfen yardım edin, Mümkün mertebe Çabuk olursa sevinirim. Çünkü Acile düştü iş. Her kese Şimdiden Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar Tamamdır buldum. Konu Açılmışken Başka İhtiyacı olabilecek arkadaşlar için Linki Veriyorum.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.14&lang=English
Buradan Alt alta olan hepsini indirirseniz Wdm sinden tut Kataliyst Centerine kadar da kurabilmiş olacaksınız. Yöneticiler Başlıktaki İstek İbaresini Kaldırırlarsa Sevinirim.
-
Bende de x1650 512MB var her yeni driver çıktığında WDM driver'a gözüm takıLıyor normaLde hep CATALYST'i indiriyorum bu iki driverin farkı nedir hocam ?
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Bende de x1650 512MB var her yeni driver çıktığında WDM driver'a gözüm takıLıyor normaLde hep CATALYST'i indiriyorum bu iki driverin farkı nedir hocam ?
-----------------------------Katalyst Kontrol ile ilgili, Kurulumudur, WDM ise, Programın Motoru diyebilirsin. Grafik Motorunu işleten bir Yazılım yani.
-
Tmm teşekkürLer indirip kurayım bari :)