folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ati Radeon HD 5450 Ekran Kartı Siyah Ekran Sorunu

Ati Radeon HD 5450 Ekran Kartı Siyah Ekran Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler şimdi şöyle bi sorunum var ;

Youtube'tan vs HD 1080p videolar sorunsuz açılıyor ama genellikle resimli içeriğin bol olduğu sayfalarda ekran gidiyor.Böyle duruma göre 2-5 saniye arası siyah ekran geliyor sanki bilgisayar kapalıymış gibi.Ekran kartının driverini vs yükledim ama sorun devam ediyor.İnternette araştırma yaptım birisi Nod32'den oluyor demiş ama antivirüsü sildim ve şuan antivirüs yok sorun devam ediyor.Bilgisayarda sorun yok zira makina yeni formatlandı.Monitörde de sorun yok çünkü daha 6 aylık.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Aşağıya kartın sıcaklık değerlerini vs gösteren bi ekran görüntüsü ekledim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Antivirüsü tekrar yükle virüs girerse bu sefer bilgisayar komple siyah ekran olur :D Hangi kafanın ürünüyse o antivirüsten kaynaklanıyor düşüncesi :D

Overdrive i kapatıp tekrar dene hocam olmazsa ekran kartını sök-tak kablolarını -varsa güç kablosunu- kontrol et. 

Kablolardan olucağını sanmıyorum ama yine de bi dene istersen

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kendi kendine düzeldi. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Antivirüsü tekrar yükle virüs girerse bu sefer bilgisayar komple siyah ekran olur :D Hangi kafanın ürünüyse o antivirüsten kaynaklanıyor düşüncesi :D

Overdrive i kapatıp tekrar dene hocam olmazsa ekran kartını sök-tak kablolarını -varsa güç kablosunu- kontrol et. 

Kablolardan olucağını sanmıyorum ama yine de bi dene istersen

sıçtn :D

hsyn.ackgz > skype
Toplam Hit: 1117 Toplam Mesaj: 4