Ati Radeon HD 5450 Ekran Kartı Siyah Ekran Sorunu
-
Beyler şimdi şöyle bi sorunum var ;
Youtube'tan vs HD 1080p videolar sorunsuz açılıyor ama genellikle resimli içeriğin bol olduğu sayfalarda ekran gidiyor.Böyle duruma göre 2-5 saniye arası siyah ekran geliyor sanki bilgisayar kapalıymış gibi.Ekran kartının driverini vs yükledim ama sorun devam ediyor.İnternette araştırma yaptım birisi Nod32'den oluyor demiş ama antivirüsü sildim ve şuan antivirüs yok sorun devam ediyor.Bilgisayarda sorun yok zira makina yeni formatlandı.Monitörde de sorun yok çünkü daha 6 aylık.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Aşağıya kartın sıcaklık değerlerini vs gösteren bi ekran görüntüsü ekledim.

-
Antivirüsü tekrar yükle virüs girerse bu sefer bilgisayar komple siyah ekran olur :D Hangi kafanın ürünüyse o antivirüsten kaynaklanıyor düşüncesi :D
Overdrive i kapatıp tekrar dene hocam olmazsa ekran kartını sök-tak kablolarını -varsa güç kablosunu- kontrol et.
Kablolardan olucağını sanmıyorum ama yine de bi dene istersen
-
Kendi kendine düzeldi. :)
-
BeyinAdam bunu yazdı
Antivirüsü tekrar yükle virüs girerse bu sefer bilgisayar komple siyah ekran olur :D Hangi kafanın ürünüyse o antivirüsten kaynaklanıyor düşüncesi :D
Overdrive i kapatıp tekrar dene hocam olmazsa ekran kartını sök-tak kablolarını -varsa güç kablosunu- kontrol et.
Kablolardan olucağını sanmıyorum ama yine de bi dene istersen
sıçtn :D