folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ati Sapphire Ekran Kartı Teknik Servis (Faturası Var)

Ati Sapphire Ekran Kartı Teknik Servis (Faturası Var)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

kütahyadan bir bilgisayarcıdan sıfır olarak kutulu aldığım ekran kartım bozuldu faturası var elimde kullanımdan arkadaki seri numarası silinmiş datagate i aradım fakat seri numarası olmadan işlem yapamayız dediler nereye gönderebilirim bu ekran kartını ? istanbuldayım kütahyadaki bilgisayarcı kapandı :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

kütahyadan bir bilgisayarcıdan sıfır olarak kutulu aldığım ekran kartım bozuldu faturası var elimde kullanımdan arkadaki seri numarası silinmiş datagate i aradım fakat seri numarası olmadan işlem yapamayız dediler nereye gönderebilirim bu ekran kartını ? istanbuldayım kütahyadaki bilgisayarcı kapandı :D

hadi ekran kartının üzeindeki seri no silinmiş,kutunun üzerindede seri no var odamı silinmiş ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

faturada seri no yazmıyormu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

kutu çöp hocam :D faturada marka model fiyat yazıyor hocam bide fatura tarihi işte :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

şimdi olayın geldiği son nokta şu bir ekran kartı aldım 2013 yılında bu ekran kartını aldığım yer uludağ bilgisayar. uludağ bilgisayarında aldığı yer oluşum bilgisayar oluşumunda aldığı yer arena. 

bir yıldır ekran kartı kasanın içinde seri numarası okunmuyor silinmiş vaziyette. elimde faturası var ama ondada seri numarası yok. ve taşınma işleminde kutuyu attım. arenadan ne zaman alındığını bilmiyorum. onlarda göremiyorlar çünkü ilk alan yer orayla çalışmayı bırakmış. PN ve SKU kodları elimde ben bu ekran kartını nasıl garantiye sokabilirim ? 

Toplam Hit: 965 Toplam Mesaj: 6