folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Atılan Tweetler Web Sayfasında Çıksın İstiyorum

Atılan Tweetler Web Sayfasında Çıksın İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar, api olayını çok fazla anlayamadım yardımı dokunan olursa sevinirim,

istediğim şey @ornek yazılıp atılan tweetler anında web sitesinde çıksın istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

www.mustafacebecioglu.com daki gibi mi istiyosun hocam ? 

MustyKTE tarafından 07/Mar/14 19:08 tarihinde düzenlenmiştir

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

kısmen, benim takıldığım nokta aslında şu. sayfaya atılan her tweeti alabiliyorum, ama bunu anlık olarak yapmam gerekiyor. bunu nasıl sağlayabilirim bir bilgisi olan?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı

kısmen, benim takıldığım nokta aslında şu. sayfaya atılan her tweeti alabiliyorum, ama bunu anlık olarak yapmam gerekiyor. bunu nasıl sağlayabilirim bir bilgisi olan?

verdiğim sitede ben wordpress kullanıyorum  , eklenti var  ona yazdım id mi. 
    twitterdan da ayarlarda vardı izin ver gibi onu yaptım oldu. 
    anlık olayına gelince anlamadım demek istediğini , ben yeni tweet atınca geliyor buraya. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı
    muhabir22 bunu yazdı

anlık olayına gelince anlamadım demek istediğini , ben yeni tweet atınca geliyor buraya. 

şöyle açıklayım, #adamgibikonser hashtagi yarattım. kendi web sitem üzerinden de atılan tweetleri görmek, göstermek istiyorum. aynı zamanda bu web sitesi projeksiyon ile kalabalık bir alanda, konser alanı gibi.. atılan tweetler çok seri olacağı için anında ekrana düşmesi gerekiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı
    muhabir22 bunu yazdı

şöyle açıklayım, #adamgibikonser hashtagi yarattım. kendi web sitem üzerinden de atılan tweetleri görmek, göstermek istiyorum. aynı zamanda bu web sitesi projeksiyon ile kalabalık bir alanda, konser alanı gibi.. atılan tweetler çok seri olacağı için anında ekrana düşmesi gerekiyor.

anladım hocam, ben şöyle biraz kenara çekileyim , fikri olan bir arkadaş varsa yazar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

sisteminiz wordpress mi ?

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

sisteminiz wordpress mi ?

yok hayır, wordpress falan değil hocam.

Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 8