Atılan Tweetler Web Sayfasında Çıksın İstiyorum
-
Selam arkadaşlar, api olayını çok fazla anlayamadım yardımı dokunan olursa sevinirim,
istediğim şey @ornek yazılıp atılan tweetler anında web sitesinde çıksın istiyorum. bunu nasıl yapabilirim acaba?
-
www.mustafacebecioglu.com daki gibi mi istiyosun hocam ?
MustyKTE tarafından 07/Mar/14 19:08 tarihinde düzenlenmiştirTertemiz kalpli güzel vatandaşım diyor ki "o ses kayıtları yalan, bilgisayarla yapmışlar onları". Hadii, excell ile mi yapmışlar paintlemi ?
Posted 3 hours ago
-
kısmen, benim takıldığım nokta aslında şu. sayfaya atılan her tweeti alabiliyorum, ama bunu anlık olarak yapmam gerekiyor. bunu nasıl sağlayabilirim bir bilgisi olan?
-
muhabir22 bunu yazdı
kısmen, benim takıldığım nokta aslında şu. sayfaya atılan her tweeti alabiliyorum, ama bunu anlık olarak yapmam gerekiyor. bunu nasıl sağlayabilirim bir bilgisi olan?
verdiğim sitede ben wordpress kullanıyorum , eklenti var ona yazdım id mi.
twitterdan da ayarlarda vardı izin ver gibi onu yaptım oldu.
anlık olayına gelince anlamadım demek istediğini , ben yeni tweet atınca geliyor buraya. -
MustyKTE bunu yazdımuhabir22 bunu yazdı
anlık olayına gelince anlamadım demek istediğini , ben yeni tweet atınca geliyor buraya.şöyle açıklayım, #adamgibikonser hashtagi yarattım. kendi web sitem üzerinden de atılan tweetleri görmek, göstermek istiyorum. aynı zamanda bu web sitesi projeksiyon ile kalabalık bir alanda, konser alanı gibi.. atılan tweetler çok seri olacağı için anında ekrana düşmesi gerekiyor.
-
muhabir22 bunu yazdıMustyKTE bunu yazdımuhabir22 bunu yazdı
anlık olayına gelince anlamadım demek istediğini , ben yeni tweet atınca geliyor buraya.şöyle açıklayım, #adamgibikonser hashtagi yarattım. kendi web sitem üzerinden de atılan tweetleri görmek, göstermek istiyorum. aynı zamanda bu web sitesi projeksiyon ile kalabalık bir alanda, konser alanı gibi.. atılan tweetler çok seri olacağı için anında ekrana düşmesi gerekiyor.
anladım hocam, ben şöyle biraz kenara çekileyim , fikri olan bir arkadaş varsa yazar
-
sisteminiz wordpress mi ?
-
q0x bunu yazdı
sisteminiz wordpress mi ?
yok hayır, wordpress falan değil hocam.