Atkı İmalatı
-
Pendik gençlik atkısı yaptırıcaz imalatı yapıcak yer arıyoruz, bildiğiniz birisi varsa ulaşmamı sağlarsanız sevinirim...
Yaptrıcağımız yer ; Minimum 100 adet tek kat atkı yapmalı, fiyatlarında normal olmalı...
Kişinin Msn adresi olursa daha iyi olur...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
-
Yerli maı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)
Bu firmayı ara, İstanbul'da zaten, yardımcı olabilir..
-
taraftar atkısı yapıcak bir yer arıyoruz...
-
tamam, ben başka birşey iddia eden bir mesaj mı yazdım ?
-
Ya bende şu Kevin Costnerin Türkiye'ye geldiğinde taktığı şapkaya hasta kaldım. Üstünde "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazıyordu. Amerikada özel yaptırdığını söylemişti. Bizdede varmı böyle birşey ya hani istesek yaptırabileceğimiz biryer varmı? Ama kaliteli bişey olsun yani...
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------tamam, ben başka birşey iddia eden bir mesaj mı yazdım ?
-----------------------------linke tıkladığımda anasayfada taraftar atkısı ile ilgili bişi göremediğim için belirtmek istedim...
-
Atkı imalatı yapan firmalardan en iyisi taraftarshop firmasıdır.
Gerçek profesyonel bir üretici 200 adet taraftar atkısını 2 günde teslim ettiler.
Atkı üretici firma aramaya gerek yok taraftarshop@gmail.com e-mail adresinden atkıcı ile temas geçebilirsiniz.
Atkı imalatı için 0216 344 37 37 www.taraftar-shop.com -
cityfaxsoccer bunu yazdı:
-----------------------------
Atkı imalatı yapan firmalardan en iyisi taraftarshop firmasıdır.
Gerçek profesyonel bir üretici 200 adet taraftar atkısını 2 günde teslim ettiler.
Atkı üretici firma aramaya gerek yok taraftarshop@gmail.com e-mail adresinden atkıcı ile temas geçebilirsiniz.
Atkı imalatı için 0216 344 37 37 www.taraftar-shop.com
-----------------------------Reklamlar? -
mont-blanc bunu yazdı:
Yerli maı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)
Bu firmayı ara, İstanbul'da zaten, yardımcı olabilir..
http://www.erolmarketing.org/ref.aspx?rcn=14982
ref yasak -
bunu yapmak yasalmı belli bir ücret edemek gerekmiyormu takıma