folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ATM OAM End-To-End Loop Back *Fail

ATM OAM End-To-End Loop Back *Fail

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkadaşlar bu sorunu ara sıra yaşamaktaydım ve 5-10 dk sonra net tekrar gelmekteydi.Fakat bugün işin resmen suyu çıktı.Her 1,5-2 saatte bir net gidiyor ve modemden duruma baktığımda bu fail olarak karşıma çıkmakta.Bugün 6-7 kez başıma geldi ve 30 dk sonra yine gelecek büyük ihtimal.Modemden olsa tekrar gelmez.ADSL ışığı yanmakta.PC ile alakası hiç yok.Sorun telekomdan kaynaklanmakta.Ben acıbadem ttnet'e bağlanıyorum.Bugün bağlantısı aynı şekilde gidenler varmı? Yada sorunu yaşayıpta çözüme kavuşturanlar varmı? Telekomdaki bir cihazdanmı kaynaklanıyor bilmem ama cinnet geçireceğim burda..

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    telekoma hemen telefon et 3 gün içinde servis yolluyorlar senin çektiğin sıkıntıyı 10 gün çektim boşuna kasma bölgendeki telekomu ara adamlar gelsin baksınlar.

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gece başlığı açtıktan sonra 2 defa daha gitti.Gece 2'de bir gitti gidiş o gidiş.Sabah da kalktım yok.Neyse aldım telefonu elime,arayacağım.Tıkladım modemin diagnostic linkine baktım düzelmiş.Saat 8'i 15 falan geçiyordu.Santralde sorun var personel düzeltti sanırım.Yurtdışı sitelerin bir kısmına girmiyordu.Onlarda yeni geldi.Sanırım genel olarak santralden kaynanklanan birşey.Neyse devam ederse telefon ederim.Tavsiyen için teşekkür ederim.Şimdi arayıp telekom personeline derdini anlatmasıda dert :) Bir daha sorun çıkarsa arayacağım.

λ
Toplam Hit: 730 Toplam Mesaj: 3