folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atom Altı Parçacıklar Aslında Bir Evrense



Atom Altı Parçacıklar Aslında Bir Evrense

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Homo

    arkadaşlar atom altı parçacıklar sürekli farklı şekiller alabileceğini ve biz gözlemlediğimiz zaman farklı tepkiler verdiğini biliyoruz. Peki ya orada atom altı parçacıklar tek başına bir evrense orada yaşayan aynı bizler gibi varlıklar varsa şimdi bazı yorumlar gelecek o kadar küçük evren mi olur diye uzayın büyüklüğüne bakıp bizim küçüklüğümüzü görünce mümkün olmayacak bir teori görmüyorum 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2010
    Erkek

    Konu ve nick uyumu bi harika. Bunun tipkisinin aynisini lisedeyken dexter tipli bir arkadaşım demişti. Dumur olmuştum. Çocuk denemelerde fizikten habire full çekiyordu. Sonra noldu bilmiyom.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdmen
    erdmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2009
    Erkek

    Micro evren olabilir tabiki atom alti bosluklarda hem de herhangi bir atomun her hangi bir boslugunun icinde sonsuz tane kucuk dusunmek gerek iyice

     

    erdmen tarafından 30/Oca/17 01:02 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    erdmen bunu yazdı

    Micro evren olabilir tabiki atom alti bosluklarda hem de herhangi bir atomun her hangi bir boslugunun icinde sonsuz tane kucuk dusunmek gerek iyice

     

    Oyle ise herhngi bir nesnenin metalin ne bileyim sictigim bokun icinde bile milyarlarca evren olabilir. Oyle ise biz kimin bokunun icinde yasiyoruz diye de dusunulebilir.

    Bana kalirsa evren sadece bir dusunce.daha once evren bir bilgisayar programi olabilir mi basligi altinda da belirtmistim.


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    makro evrenin büyklüğünü kavrayamadığımız için mikro evrenin sayıları bize çok geliyor. oysa gözlemleyebildiğimiz evrendeki yıldız sayısı bile tüm dünya kumsallarındaki kum taneciklerinden fazla. evet bunu hesapladılar, metafor değil.


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 5
fizik