Atomic Email Hunter Programının Full Sürümü Olan Var Mı?
-
Arkadaşlar piyasada bu programın hiçbir cracki çalışmıyor merak ettiğim şu, bu programın eski sürümlerinin crackleri çalışıyordur belki, elinde programın tam çalışan versiyonu olan var mı acaba, bende 3.50 var ama bir türlü full olmuyor tüm serialler blacklistte. elinde full olarak çalışan versiyonu olan varsa ve paylaşırsa sevinirim, en eski versiyonu olsa da olur.
-
Bu program arşivimde varda ama araki bulasın şu otomotik mail toplama işini yapan program degilmi crackide çalışıyordu bendekinin ayrıca sitede bi yerlerde olması lazım arşivime bakmam lazım ama epeyi bekletirim:)
-
hocam bi zahmet baksan arşivine, ama cracki de denersin artık çalışmıyo diyolar cracki.
-
dostum bendede vardı ama sanırım artık hiç bi crack i yemiyor :(
-
http://rs271.rapidshare.com/files/122727972/Atomic_Email_Hunter_ditchaiok.com.rar
-
ya arkadaşlar arkadasın paylaştığı dosyada crack var ama genede olmadı,nasıl olcak bu anlamadım :S reg ile kayıt bile yapılıyor ama program gene tam sürüm olmuyor fikri olan varmı ? bu arada bu programın eski sürümlerini gönderdim,gerçekden maile ihtiyacı olanlar için biçilmiş kaftandır!
Toplam Hit: 2825 Toplam Mesaj: 6