folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Atomix Virtual DJ 4.3 R12 Türkçe

Atomix Virtual DJ 4.3 R12 Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

virtual%20dj

tanıtım:

AtomixMP3'ün devamı niteliğindeki Virtual DJ tüm müzikseverleri bilgisayar başına toplayıp Carl Cox gibi profesyonel bir DJ yapmayı amaçlayan MP3 Mix'leme programıdır. Program *.MP3 ve *.WAV dosyalarını desteklemekle beraber birçok ses efektiyle birlikte gelmektedir. Birden çok ses kartı ile kullanabilme özelliği sayesinde bu sektörün en çok aranan programı haline gelmiş durumdadır. Tema (skin) ekleme özelliği de programa ek olarak artı puan kazandıran faktörlerdendir.

Yenilikler :
    # Evrensel veritabanında yazar veya parça adına göre arama yapabilme özelliği eklendi.
    # FreeFrame video eklentileri ile tamamen uyumluluk sağlama özelliği eklendi.
    # Arkaplanda Napster parçalarını önizleme yapabilme özelliği eklendi.
    # Webradio özelliği ile yayın yapabilirsiniz.
    # Kendi müziklerinizi CD'ye yazabilirsiniz.
    # "Remix" yaparken, şarkı hızlarını otomatik olarak uygun hale getirir, işinizi kolaylaştırır.
    # Geliştirilmiş yepyeni yeni nesil efektler.
    # .vob, .avi, .mpg gibi dosya biçimlerini karaoke yapabilme imkanı
    # Tam otomatik ses ayarlama özelliği

http://rapidshare.com/files/26928395/Atomix_Virtual_DJ_4.3_R12_Tuerk_e.rar

boyutu 36 mb tır.eğer bi sorun çıkarsa yeniden upload edebilirim.bnim pc de mevcuttur.ayrıca benim upload olmadığı için , indirdiğinizde virüs taramasından geçirin.

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k464n
    k464n's avatar
    Erkek
    kardes linkde bi sorun var indiremiyorum mixeri
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k464n
    k464n's avatar
    Erkek
    tamam hallettim kardes emeğine sağlık inşallah becerebilirim programı kullanmayı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Alın len üyelerimden başkasına vermem bu linki ama neyse alın bakem http://www.hepsibeles.net/download/Atomix.rar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1530 Toplam Mesaj: 4