Atomlu Laptopa Para Verilir Mi?
-
Mürit kardeşler Kardeşimin işi icabı (aile hekimi oldu , bölgesinin veritabanınını tutması için ) Önümüzdeki günlerde bir laptop almam icap ediyor. Planlanan işi veri tabanınıa veri girmek olacak sırf bunun için kullanılacaksa yeterli olur diye düşünüyorum da ... İlerde başka işler de yüklenirse nolur diye diye düşünüyorum.. Kendine bakarsan hemşirede kalacağı için ucuz istiyor da .. Bana kalırsa en fazla altı ayda veri tabanı girilir de bilgisayar kendine kalır ... Doktor dediğime bakmayın zengin değil kendisi
Atomlu alptoplar 800 civarında ekranları 10"
Ürün Kodu MINIC J100 Açıklama Menşei İTHAL Garanti 24 Özellikler CPU Teknolojisi Intel® Atom™ Islemci CPU Hızı 1.6 GHz CPU Numarası N270 CPU Bus Hızı 533 MHz CPU Ön Bellek 512 KB RAM Kapasitesi 1024MB RAM Tipi DDR2 HD Kapasite 160 Gb Ekran Boyu(inch) 10 .2 " Maksimum Çözünürlük 1024*600 Mobil Özellikler Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi Windows XP HOME Ed. TR Ağırlık (Kg) 1.3 KG alternatif olarak düşündüğüm
CREA NU-54E CORE 2 DUO T5450 1.66Ghz 2GB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN )
1100 civarında
İŞLEMCİ Intel® Core2 Duo İşlemci T5450 (1.66 GHz) MONİTÖR 15.4" WXGA (1280x800) Glare Type YAZILIM Windows® Vista Home Basic TR EKRAN KARTI 256MB Intel® X3100 O/B Ekran Kartı BELLEK 1 GB DDR2 667 MHz RAM SODIMM ODD DVD-RW Super Multi HDD 160 GB SATA 2.5" HDD WIRELESS Wireless Kablosuz Erişim HDMI HDMI Port KART OKUYUCU Kart Okuyucu WEB KAMERA 1.3 MP Web Cam KLAVYE Türkçe Q Klavye SES KARTI High Definition Stereo Ses Sistemi BLUETOOTH Bluetooth -
hocam bu pc'yi yapan firmanın RAM cimriliğimi var. Bişey yapamassın bu ramlarla. Benim pc 3 gb ram mevcut. Sırf 1 küsürünü vista yiyor. 512 ila 1 arasıda yüksek işlem yaptığım zaman da ekran kartı yiyor yani bana ortalama 1.5 - 2 gb arası ram kalıyor
-
RAm konusunda haklısın tabi ki ... Aslında vistayı kaldırıp XP yükleyebiliriz ya da ram çakacaz diycem ama ram de bir yere kadar kardeş... Vista açılana kadar dişini çektir daha ii
Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 3