Atspace.Com Pop3 Mail Kurmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukcu
    nukcu's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar atspace.com'dan ucretsiz host aldim ve www.isim.com ucretli bir domain aldim simdi atspace dsnleri girdim site sorunsuz aciliyor ancak ben adim@isim.com mail hesabi edinmek istiyorum bunu nasil yapabilirim atspace pop3 destegi varmis ama nasil hesap acabilirim nasil ayarlanir bulamadim yardiminizi bekliyorum tskler. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukcu
    nukcu's avatar
    Erkek

Yokmu yardım edecek babayiğit.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

sana bi panel adresi verilmiş olması lazım hocam o panel girip e mail açacaksın kendine açtın mı açtıysan

outlook tan yada pop3 ü nerde kullanacaksan onları ayarlicaksın açtıysan o aşamaya geçelim

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://domains.live.com/

http://www.google.com/apps/intl/tr/business/index.html

jack daniels 160 yaşında
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukcu
    nukcu's avatar
    Erkek

Arkadaslar mail hesabı açacak yer göremedim admin panelinde ftp & mail bölümü var oraya girince bu yazılar çıkıyor ne demek istiyor?

Read the necessary POP3 Mail settings to configure your email client with:
    POP3 Mail Setting for Atspace hosted subdomain sites

E-Maill Address =
    *anything*@*yoursubdomain*.atspace.com
    Account Name =
    *your Atspace username*
    Account Pass =
    *your Atspace password*
    Incoming Mail (pop3) =
    *yoursubdomain*.atspace.com

POP3 Mail Setting for Atspace hosted Domains

E-Maill Address =
    *anything*@*yourdomain.suffix*
    Account Name =
    *your Atspace username*
    Account Pass =
    *your Atspace password*
    Incoming Mail(pop3) =
    mail.*yourdomain.suffix*

Please be aware that the email service provided by ATSPACE.COM is POP3 for incoming mail only. Sending of emails requires professional web hosting you can buy from the left part of the page.

The Atspace email service provided by ATSPACE.COM is a catch-all system. This means that any mail sent to your vhost/domain/subdomain will be collected, not just the emails sent to your chosen email address.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anladığım kadarıyla bedava host olduğu için sana @domain.com şeklinde mail vermiyor onun yerine @domain.atspace.com şeklinde mail veriyor. MX record diye bişey varsa ordan ayarlanabilir yoksa ve sitenin hızı senin için önemli değilse mx recordlarla oynama izin veren yani @domain.com şeklinde mail adresi almana izin veren bi kaç bedava host önerebilirim.

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukcu
    nukcu's avatar
    Erkek

html den oluşan bir site olduğu için host okadar önemli değil isim@domain.com mail destekleyen reklamsız bir free host sağlayıcısı işimi görecektir. Paylaşırsanız sevinirim. Tşkler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nukcu bunu yazdı:
    -----------------------------

html den oluşan bir site olduğu için host okadar önemli değil isim@domain.com mail destekleyen reklamsız bir free host sağlayıcısı işimi görecektir. Paylaşırsanız sevinirim. Tşkler.

-----------------------------

http://www.000webhost.com/ buradan host al, yukarıda verdiğim linklerden hotmail yada gmail tabanlı sistemi kullanmak için kayıt ol, sana bazı mx ayarları verecek onları 000webhost.com daki MX record yazan yerin içine girip değiştirmen gerekiyor. yapamazsan pm at yardımcı olayım.

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 2041 Toplam Mesaj: 8