"Attrib" Komudu Yardım Lutfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek

http://www.ss64.com/nt/attrib.html  arkadaslar su sıteyı ıncelresenız komutun dosayları gızlemek dosa turlerını degıstırmek salt okunurluk felan werdıgını gorecek olursunuz benım pc de bı vırus war ve butun hdd dekı dosyaları sıstem dosyası halende gızlı yapıyo ve erırısım saglayamuyorum bu komutu butun hdd yı tarayacak sekılde ayarlamak ıstıyorm yardım edermısınz 

ATTRIB -S -H C:\dosya adı   komut bu bunu butun hdd yı tarayıp bu sekıldekı sosyaları acabılmek ıcın kullanama ımkanım warmı bı bakar sanız sevınırım ben ıkı gudur bısey bulamadım :(

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

gizli sistem dosyalarını şu şekilde de görünür hale getirebilirsin

Bilgisayarım - Araçlar - Klasör Seçenekleri - Görünüm - Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle (Kutucuktaki tiki kaldır tamamdır)

bu arada bilgisayarını bu 5 kb'lik küçük bat dosyasıyla da taratmanı tavsiye ediyorum.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70166

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek
    ben gızlı klasorlerı gostermemek gıbı bı derdım yok sıl.rar amvo removalı kullanıyorum gılzı kalosorlerı aca bılıyorum ama hdd de kı butun dosyalama sıstemeı bozulmuz klasorler sıstem dosyasına donusmuz ve bunları gerınormal klasore cevırmem lazım

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 3