Atw Almayı Düşünüyorm
-
merhaba arkadaslar ben atw motor almayı düşünüyorum sizce nasıllar kullanan arkadaslar neler sölemek isterler 150 lik motor 50 basio en fazla ne diosnz"
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Paran varsa al dicem de kış geldi fazla zevk alamazsın bagdatta araba yıkarken kullanıoduk :D
sıfırı 4.5 milyar 2.eli 2 milyara flan bulunabilior bizim burda pek yagmur yagmaz gerci bu son 2 senedir yagdımı sel olior :P(iskenderun) -
atvyi "all terrain vehicle" veya quadi ne icin kullanicagina gore degisir. http://www.youtube.com/watch?v=tAP1QTPC_eA atv bu amac icin uretilmis bir urun eger duz yolda tasima amacli kullanicaksan 150cc sana fazlasiyla yeter. yok heyecan ariyorum dersen kendi agirligina gore 200-250 cc birseyle basla. ben yaklasik 13 senedir atvlerle oynuyorum ve baya zevkli birsey.
-
vay lan :D burda 2 milyarsa kıbrısta 1.5 milyara rahat rahat bulurum.Du bakayım iyi fikir bu atv
-
abi atv kullandım..
en ufak bi zevk almadım desem yeridir..
onun yeride bi honda motor al.hem 120 140a kadar hız yapabilirsin hem daha zevkli..
hem atv ile kalkıp taksime gidemezsin ama motor ile gidrsin.
tavsiyem tabiki araba ama olmuyorsa motor al hocam..
-
Atv cok benzin yiyor mu
-
bayzin bunu yazdı:
Atv cok benzin yiyor mu
normal motor lardan cok yedigini biliyorm ama yine cc ye göre değişir -
Amerika 'da 400$ 'di Turkiye 'de olsa hemen alirim kacirmam . Eee ogrenci olunca hal biraz zor oluo tabe :D
PS = 2. Elleri 400$
-
harley in yerini hiçbi motor tutmaz
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Amerika 'da 400$ 'di Turkiye 'de olsa hemen alirim kacirmam . Eee ogrenci olunca hal biraz zor oluo tabe :D
PS = 2. Elleri 400$
atw mi 400 dolar 2.eli
Toplam Hit: 1960 Toplam Mesaj: 10