folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Autocad 2007 Eğitim Videosu (Türkçe)

Autocad 2007 Eğitim Videosu (Türkçe)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

AutoCAD%202007%20Eğitim%20Videosu%20%28Türkçe%29

AutoCAD’a yeni başlayanlar ve bu alanda kendini geliştirmek isteyenler için Türkçe eğitim videosu…

İndir

AutoCAD 2007 Türkçe Eğitim Videosu: (Boyut: 613 MB)

Parça 1 | Parça 2 | Parça 3 | Parça 4 | Parça 5

Videoyu izleyemeyenler için gerekli codec dosyası:

http://www.mediafire.com/?ywdnwoziyfj

İndirin ve kurun daha sonra videoyu izleyebilirsiniz..

Şifre yok…

alintidir

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    c/p yaptığın yerlerin adreslerinide versen :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

bak üstteki basligin  AutoCAD 2007 Eğitim Videosu (Türkçe) üstüne getir mouse zaten a hreflemisim ..yani tikladiginda ..c/p yaptigim adrese girersin

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Alın bendende size ZWCAD 2008i... Autocad in yaptığı her işi yapıyor, sanırsınki birebir kopyası... Ayrıca sadece 44 MB... Denemek isteyene;

http://www.zwcad.com.tr/zwcad/2008/index.php

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    paylasim dedigin böyle olur..eyv hacilar.. ;)

Toplam Hit: 2222 Toplam Mesaj: 6