Autocad 2008 :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

hocam saolasın da birazdan bunları bi müşterimin evine gidip download edip kurucam da linklerin hepsi çalışıyo dimi oraya gidip rezil olmayalım şimdi :D

Bu imza çok eskidi artık...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    oha a.q her sene yeni bişey çıkarıyorlar bunlarda hee

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    kardeş bu osruyu sorana kadar deneseydin ya :)Evet hepsi çalışıyo ama  sadece linkleri kontrol ettim ben komple download edipte kurmadım onun ıcınde alıntıdır diye yazdım zaten.Yani içinden başka bişey çıkarsa mesuliyet kabul etmem.Sadece çok acil lazım olanlar her yerde aradım bulamadım diyenler için... Çünkü henüz bildiğim kadarıyla Adobe firması bile bunu downloada sunmadı :)Rus warez siteleri adobe adına calısıyo sanırım adamlara bazen helal olsun diyesim geliyo walla..

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben 2008 i yüklüyorum fakat serial numarasını birtürlü yapamadım kabul etmiyor google araştırdım serial buldum filan olmadı bi yardım etseniz bnde serial 000-00000000 yazıo bunu değiştirip yapcağız ama nasıl

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

up

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 1172 Toplam Mesaj: 7