Autocad 2008 Çıktı Sorunu
-
Arkadaşlar AutoCAD 2008 de yap tığım çizimi Printer da Çıkarıyorum fakat Normalde 2,5 cm olması gereken yer 2,4 olarak Çıkıyor. Bu sorunun neyden kaynaklandığını ve nasıl düzelte bileceğimi bilen varmı ?
-
2,6 yap o zaman
-
Eğer ki cizimde-şekilde- bunu yapıyor dersen inanmam, autocad yani ama sayfa kenarı boşlugu falan dersen biraz düşüneyim
ayrıca böyle bir durumda printer dan hata beklerim autocadden asla
-
Hocam Print de hatayok herzaman Kulanıyorum AutoCad'in ayarlarında bir problem olamazmı bir türlü düzgün Çıktı alamadım.
-
dogru cıktı alamysn sorun bu. yaptıgın cizimde 1metreyi 100 cm olarak girdiyseysen ve 1/1 ölcekte cıktı alcksn print ayarlarında unit e 1 alta 1 degerini gir yok 1/100 cıktı alcaksan unit degerlerini 1 e 100 gir. Sorun cıktıyı fit to paper olarak almandan kaynaklaniyo muhtemelen. Halledemezsen pm at.
-
Sky bunu yazdı:
-----------------------------dogru cıktı alamysn sorun bu. yaptıgın cizimde 1metreyi 100 cm olarak girdiyseysen ve 1/1 ölcekte cıktı alcksn print ayarlarında unit e 1 alta 1 degerini gir yok 1/100 cıktı alcaksan unit degerlerini 1 e 100 gir. Sorun cıktıyı fit to paper olarak almandan kaynaklaniyo muhtemelen. Halledemezsen pm at.
-----------------------------
Hocam ben yeniyim daha bu sene görmeye başladık ders olarak ama birşey gösterildiğide yok. Şu 1 metreyi 100Cm alma olayını nasıl ayarlaya bilirim -

ayarlarını bu şekilde yap
pm atabilirsin duzelmezse