folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Autocad 2013 Crak/Serial

Autocad 2013 Crak/Serial

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Elnide autocad 2013 için serial yada crack olan varmı netteki 666-667-669 lar işe yaramadı kabul etmiyo kurarken serial adımını geçmiştim kurulumdan sonra giriyorum olmuyo nasıl yaparım bilen varmı ?

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Eğer üniversite öğrencisiysen http://students.autodesk.com/ adresinden .edu.tr li mail adresinle bütün ürünleri lisanslı olarak indirip kullanabiliyorsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Gerekli dosyalar aşağıdaki linkte mevcut hocam. Bende zaman zaman AutoCad kullanıyorum ve kullandığım dosya aşağıdaki linktedir.

AutoCad' i açıyorsun ve Patch dosyasını açıyorsun sol alt köşeden Mem Patch butonuna basıp AutoCad' i aktifleştirirken Metin Belgesi içindeki Product Key ve Serial' i kullanarak Request kod ile lisanslayıp Full bir şekilde kullanıyorsun. Bu kadar. Mem Patch yapmadan Product Key ve Serial aktif edemezsin.

BaD_BoYs tarafından 23/Eki/12 19:54 tarihinde düzenlenmiştir

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Eğer üniversite öğrencisiysen http://students.autodesk.com/ adresinden .edu.tr li mail adresinle bütün ürünleri lisanslı olarak indirip kullanabiliyorsun.

hocam bu olay benim işime çok yaradı, bir teşekkürü borç bilirim teşekkürler..

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 16330 Toplam Mesaj: 4