Autocad Bilen?
-
İyi akşamlar arkadaşlar;
Herhangi bir işin çizimini yapabilecek varmı? fiyatlandırma çizime göre değişiyor biliyorum ama enazından kaçtan açılır piyasa?.Neler gerekir size bir çizim için?.
-
hocam soruyu tam anlamadım çizim mi yaptıracaksın yoksa öğrenmeyi düşünüyorum bu işin ederi var mı diyosun?
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
hocam soruyu tam anlamadım çizim mi yaptıracaksın yoksa öğrenmeyi düşünüyorum bu işin ederi var mı diyosun?
-----------------------------Hayır yani.Herhangi bir iş getirsem çizebilecek varmı %100 olarak.? nekadardan çizer nekadardan açılır piyasa minimum? Çizim yaptırmak istesem neler vermem gerekir bilgi olarak size.
-
getirdiğin işe bağlı ve ne beklediğine bağlı o dediğin olay.. imzandan tahmin ettiğim kadarıyla devre çizdirmeyi düşünüyosun ki en basit çizimdir devre şemaları.
neler vermen gerektiğine gelince devre şemasını bilmeyen biri için kağıda vs. çizer taratırsın o da autocade aktarır.
devre çizmeyi bilen adama olayı izah edersin o kendi çizer.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
getirdiğin işe bağlı ve ne beklediğine bağlı o dediğin olay.. imzandan tahmin ettiğim kadarıyla devre çizdirmeyi düşünüyosun ki en basit çizimdir devre şemaları.
neler vermen gerektiğine gelince devre şemasını bilmeyen biri için kağıda vs. çizer taratırsın o da autocade aktarır.
devre çizmeyi bilen adama olayı izah edersin o kendi çizer.
-----------------------------Anladım.Devre değil yani hocam herhangi bir parçada olabilir v.s v.s. Eğer bilen varsa buradan arkadaşla bağlantıyı kurayım gelen bir iş oldugunda ona paslarım parası ile demek istedim kısaca.
-
tmm pm at bana msn adresini ufak tefek şeylerse para falan istemem.