Autocad Plant 3D Eğitimi (Online)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Müridler selam,

Daha önce AutoCAD Plant 3D eğitimi alan var mı? Kurum veya bireysel eğitmen olabilir.

Temel AutoCAD bilgimiz mevcut. Sizce eğitimin süresi ve ücretlendirme ne olmalı tahminen?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

autocad yerine REVIT yogunlas. BIM turkiyede cok aktif degil ama yurtdisinda kesinlikle aktif kullaniliyor. turkiyede proje yaptiracak yabancilar kesinlikle BIM istiyor. ekmek BIM de.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    grpngy bunu yazdı

autocad yerine REVIT yogunlas. BIM turkiyede cok aktif degil ama yurtdisinda kesinlikle aktif kullaniliyor. turkiyede proje yaptiracak yabancilar kesinlikle BIM istiyor. ekmek BIM de.

yav abi 1000 kere öğrendim wa duvar çiz.

al hizala

bi sevemedim gitti.

bitti gitti daha başka ne yapmam gerekiyor bu program için revit biliyor muyum bilmiyor muyum haberim yok :)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

revitte en basit seydir proje cizmek.

sikinti o duvar cizmeden once duvar olusturmakta.

revitte hersey FAMILY denilen seylerle yapiliyor. sikinti o FAMILY olusturmakta. hos su anda internette bulabiliyorsun ama kendine gore olusturabiliyorsan kismen revit biliyorum diyebilirsin,

araziyi kotlarina gore isleyip binayi temelinden itibaren oturtabiliyormusun?

yoksa revit icindeki standart duvar kapi pencereyle proje cizmek cin ali cizmek gibi birsey.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    grpngy bunu yazdı

revitte en basit seydir proje cizmek.

sikinti o duvar cizmeden once duvar olusturmakta.

revitte hersey FAMILY denilen seylerle yapiliyor. sikinti o FAMILY olusturmakta. hos su anda internette bulabiliyorsun ama kendine gore olusturabiliyorsan kismen revit biliyorum diyebilirsin,

araziyi kotlarina gore isleyip binayi temelinden itibaren oturtabiliyormusun?

yoksa revit icindeki standart duvar kapi pencereyle proje cizmek cin ali cizmek gibi birsey.

yani abi her ofisin bir bim standardı var alıyorsun onun üzerinden çiziyorsun. bu bim manager olayı harici autocad gibi bişey oldu kanımca. family lazım oluyor adamlar hazırlıyor. 

elimde bir proje var onu revitte 0 dan çizip bi deneyecem bakalım. kendi standartlarımı oluşturayım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

her ofisin standardindan ziyade musterinin yada binanin talebine gore ozel dvar tipleri kaplama tipleri hazirlaman gerekiyorki ona gore hazirlansin proje. hazirlanan projeye gorede geri kalan cok kolay tek tusla sana duvar seramik fayans boya vb. meteaji cikartsin. zaten bim istenmesindeki amac metraj ve uygulama hatalarini gormek. mimariden sonraki diger prensiplerde bim hazirlaniyor ve hepsii ust uste kontrol ediyorsun ve sihhi tesisat elektrikle karsilasiyormu kiristen kanal geciyormu gibi gibi hepsini gorebiliyorsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Pardon beyler çok eğlenceli anıma geldiydi.

garga tarafından 24/Tem/25 20:12 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    grpngy bunu yazdı

her ofisin standardindan ziyade musterinin yada binanin talebine gore ozel dvar tipleri kaplama tipleri hazirlaman gerekiyorki ona gore hazirlansin proje. hazirlanan projeye gorede geri kalan cok kolay tek tusla sana duvar seramik fayans boya vb. meteaji cikartsin. zaten bim istenmesindeki amac metraj ve uygulama hatalarini gormek. mimariden sonraki diger prensiplerde bim hazirlaniyor ve hepsii ust uste kontrol ediyorsun ve sihhi tesisat elektrikle karsilasiyormu kiristen kanal geciyormu gibi gibi hepsini gorebiliyorsun.

Yo abi ok bunlar. Hala şu programda kolonun üzerine sıva yerine duvar çizmek bana koyuyo en sevmediğim şeylerden biri

Toplam Hit: 1028 Toplam Mesaj: 8
eğitim kurs autodesk aotocad 3d plant