Autocad Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

s.a hocalar 
    düz çizgiler çizip boyutlandırma yapacam fakat 5 (cm) değeri giriyorum ölçtüğüm zaman 5.0000 şeklinde geliyor  user preferences kısmından cm olarak işaretledim ama düzelmedi :S biraz araştırma yaptım bazı ayarlar vardı onlarıda yaptım ama düzelmedi   ne yapabilirim ??

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

format-units orda cm seç

precison undan ayarla işte çizgide ve aaçıda virgülde sonra kaç hane kullanmak istiyorsan

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

onu yaptım ama yinede olmadı . Dimension ile ölçtüğüm zaman yine 5.0000 gibi gösteriyor :S

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

d enter la çıkan pencereden ölçülendrme ayarlarını yapabilirsin bazı yerlerde "0.0" olan yerler var onları "0" olarak yap yeterli olacak

autocad kurulu değil pcmde olsaydı resimli gönderrdim ayarları

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

d enter la çıkan pencereden ölçülendrme ayarlarını yapabilirsin bazı yerlerde "0.0" olan yerler var onları "0" olarak yap yeterli olacak

tamamdır hoca d enter işimi gördü eyw. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

HaYLaZzz bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

tamamdır hoca d enter işimi gördü eyw. :)

kolay gelsin :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 1488 Toplam Mesaj: 6