Autocad‘Den Anlayan Ve Bana Yardım Edecek Varmı?
-
Hocalar, şu anda elimde hiç autocad kurulumu vs yok ve alabileceğim bir yerde yok. Ancak bi tane projem var çizimi yapılması gerek ve iki tane kesiti alınması gerek. Basit bir şey sayılır, spor kompleksi. Ama şablon olarak var. Bi arkadaşa çizdircektim onunda işi çıktı yarım yamalak kaldı. Şablon olarka falan hazır. Sadece teftişleri ve kesitleri var sayılır. Yardım edecek olan varmı?
Dİyeceksiniz indir autocad i yap, ama sınavım var ve bunun maketinide yapmam gerekiyor. Kısaca iki ayağım bi pabuca girdi, beklenmeyen bir durumdan dolayı. Yardım edecek varmı? Lütfen...
-
şuan sadece çizimleri öğrendim şablon fln bilmiyorum hiç..eğer bilseydim çizerdim sana..
-
zaten neyin nerede olacağı belli, sadece çizimler abuk subuk ölçüsüz ve teftiş yapılacak, birde kesit var. Yinede teşekkürler hocam :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
zaten neyin nerede olacağı belli, sadece çizimler abuk subuk ölçüsüz ve teftiş yapılacak, birde kesit var. Yinede teşekkürler hocam :)
-----------------------------proje çizmeyi bilmioruz dmeem yeterli sanırım :) keşke yardımcı olabilseyidm sana :)
-
teşekkürler hocam yinede sağolasın :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar, şu anda elimde hiç autocad kurulumu vs yok ve alabileceğim bir yerde yok. Ancak bi tane projem var çizimi yapılması gerek ve iki tane kesiti alınması gerek. Basit bir şey sayılır, spor kompleksi. Ama şablon olarak var. Bi arkadaşa çizdircektim onunda işi çıktı yarım yamalak kaldı. Şablon olarka falan hazır. Sadece teftişleri ve kesitleri var sayılır. Yardım edecek olan varmı?
Dİyeceksiniz indir autocad i yap, ama sınavım var ve bunun maketinide yapmam gerekiyor. Kısaca iki ayağım bi pabuca girdi, beklenmeyen bir durumdan dolayı. Yardım edecek varmı? Lütfen...
-----------------------------
yardımcı olayım -
açıkcası 15 dakkadarn daha uzun sürecekse yapmam hocam ama bi yolla sen:)
-
kesit falan alınacak. içeriği düzenlenecek. ben atayım yinede projeyi. açıklamalarıyla beraber.
-
banada bi salla bakalım hacım
-
link eklicem
-